Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus már inkább a férfiak elnyomásáról szül mint a női egyenjogúságról?
Kíváncsivá tettél ezzel a kérdéssel.
Megírnád, hogy te személy szerinte miben érzed vagy érezted valaha elnyomva magadat amiatt, hogy férfi vagy?
Köszönöm, ha leírod őszintén.
Engem is érdekel, miben érzel pontosan elnyomást.
Feministának vallom magam, de nem szeretném elnyomni a férfiakat.
Persze, hiszen az egyenjogusag megvalosult. Vagyis a feminizmus ertelmetlen (lenne).
38F incel
7
Itt nincs ilyen.
Nem vagyok feminista aktivista, nem küzdök semmiért.
Szimplán azért vagyok feminista beállítottságú, mert támogatom az elért eredményeket, és sose szeretném, hogy másképp legyenek a dolgok. Valamint, ha kell, felszólalok olyan dolgok ellen, amik már csak társadalmi beidegződésként működnek, de a jogban már nem jelennek meg.
7
A 3. hozzászóló vagyok.
Miért feltételezed, vagy miből vontad le azt a következtetést, hogy úgy érzem, hogy van olyan jog, ami nincs meg a nőknek?
(Már ha a hazai viszonyokról beszélünk, nem mondjuk Iránról vagy Afganisztánról, vagy sok egyéb országról.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!