Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus már inkább a férfiak elnyomásáról szül mint a női egyenjogúságról?
10
3. vagyok, semmiért nem "küzdök", ami ehhez a kérdéskörhöz tartozik, így nem értem, miért tettél fel nekem egy irreleváns kérdést, aminek köze sincsen a hozzászólásomhoz.
Egyszerűen szeretném megérteni a kérdező nézőpontját, és várom a választ a neki feltett kérdésre azzal kapcsolatban, hogy ő személy milyen téren tapasztal elnyomást (ami akár őt, akár más férfiakat érint).
Amit nem valsoul meg a jog szerint egyenlo banasmod addig van letjogosultsaga.
De alapesetben nem a ferfiak elnyomasa a cel hanem a egyenlo jogok kialakitasa a tarsadalomban.
Ez meg sehol nincs. Gondolj bele a kulcs es a zar mezaforajaba... Majd ha ezek kikopnak es a tobbi ilyen akkor a feminizmus is elhal.
Minden iranyzatnak vannak aktivisitasi es szelsosegesei. Nem ez alapjan kell megitelni egy iranyzatot hanem osszessegeben.
Szép új világ:
Jajjj, ezek a férfiak annyira elnyomják a nőket, főleg a nyugati érdekszférában! Olyan rossz nőnek lennei akár Magyarországon is, csupa elnyomás az egész!
Feminista vagyok, a feminizmus a férfiaknak is szól. Férfiak nem birtokolhatnak pl “női” tulajdonságokat, sírás elítélés nélkül, gyengédség, depresszió, érzelmek őszinte felvállalása, minden aminek köze van a “gyengeséghez”. Ha a nő jobban keres, és a férj marad otthon a gyerekkel gyesen, akkor elbukott mint férfi, nem ő a családfenntartó.
A feminizmus a férfiakat is felszabadítja❤️
"Jajjj, ezek a férfiak annyira elnyomják a nőket, főleg a nyugati érdekszférában!"
Ha már nem hazai, hanem globális szinten szeretnéd a kérdést vizsgálni, megkérdezhetem, hogy a saját megítélésed szerint mennyire vagy objektív és elfogulatlan ebben a kérdésben, ha amerikai amerikai légierő egy ösztöndíj programja nyomós érv és releváns példa számodra, de arra mondjuk nem jutott eszedbe néhány cikket linkelni, hogy más országokban - mondjuk a muzulmán vallású országok jelentős részében mennyire vannak más jogai a nőknek, mint a férfiaknak.
Ha meg a jelen hazai viszonyokra vonatkozik a kérdés, akkor miért nem tud akár a kérdező, akár te, vagy bárki más válaszolni végre arra a kérdésre, hogy milyen tekintetben érzitek elnyomva magatokat férfiként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!