Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus már inkább a férfiak elnyomásáról szül mint a női egyenjogúságról?
36
Talán nem kéne nőket zaklatni a munkahelyen. Nem kéne Aranyoskámnak hívni őket, a sggükre csapkodni és szexista vicceket, témákat felhozni.
41. Kérdezd meg hogy mi volt a valós oka a kirúgásnak! Meg a nő is mit mondott utána.
Én nem vagyok elnyomva, sosem mondtam. A feminizmussal az a baj hogy általá isít, kérdőre von és nagyon agresszív. A nemzet és családromboló hatását ha te nem látod, akkor informálódj a kérdésben. Ezzel párhuzamosan nem az egyenlőséget hírdeti, hanem a nőket helyezi a férfiak fölé minden kategóriában. Sőt, a férfiakat lealacsonyítja, bűnbaknak kiáltja ki. Olyan ez mint a blm, ott is csak a fehér ember a hibás. Vagy pl. az lmbtq-nál is a fő ellenség a heteró ember. Na én ezekre a szélsőségesen kezelt dolgokra mondom hogy károsak! Konteó? Ha az lenne a cél hogy erős családokat és társadalmakat akarnának létrehozni, akkor nem tömnének az emberek fejét tele hulladék eszmékkel! Ha a családokat szétbombázzák, vége a társadalmaknak is. Jelenleg pont ezt éljük! Egy olyan fiatalnak bármilyen eszmét el lehet adni, aki sosem látott női vagy férfi követendő mintát. Azt amit most a nőkkel művelnek, az azt szolgálja hogy ne is jöjjenek létre családok, ne szülessenek gyerekek.
Ha konkrét hivatkozásokra vagy kíváncsi, azzal is szolgálhatok.
"Ezzel párhuzamosan nem az egyenlőséget hírdeti, hanem a nőket helyezi a férfiak fölé minden kategóriában"
Nem. Ez szimplán nem igaz.
Attól még, hogy egy mozgalom nem szimpatikus neked, attól még nem kell hazugságokat kitalálni róla. :)
(Üdv, egy feminista aki maximálisan az EGYENLŐSÉGben hisz, nem helyez senkit senki fölé)
Szóval szerinted az rendben van, hogy a nőket ennyi kár éri a patriarchátus társadalomban? Nem kell feminizmus, minek foglalkozni a nők dolgaival, kis hazánkban végülis “csak” HETENTE EGY NŐ HAL MEG CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK MIATT.
Ilyenkor nem gondoltok a családotokra?! ÉDESANYÁDRA, a húgodra/nővéredre?
Mellesleg amíg fingod sincs arról, mi a feminizmus, addig tégy egy szívességet és fogd be. Könyvet olvasni kussban is lehet.
45.
"HETENTE EGY NŐ HAL MEG CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK MIATT."
Elszörnyedtem, ezért megpróbáltam utánajárni, de nem ezeket az adatokat láttam.
Minden eset borzasztó, de ma Magyarországon a legelnagyoltabb becslések is 50 főre teszik a családon belüli erőszak összes áldozatának a számát (férfiak, nők, gyerekek) és a statisztika nem tér ki sem az áldozat, sem pedig az elkövető nemére.
Tudnál linkelni forrást?
Forrás híján egy friss hír:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!