Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos ötlet ukrán csajok közt keresnem barátnőt?
Figyelt kérdés
Ahol én lakom (Nyugat-Magyarország, közepes város) elég sok ukrán van a gyárakban. Arra gondoltam hogy köztük kéne keresnem barátnőt, mert egész jól is néznek ki, fehérek, nincsenek (még) elhízva, nincs kimosva az agyuk a nyugati lmbtq meg szarj mindenre, valósítsd meg magad, kefélj össze vissza akkoris ha van barátod baromságokkal, lehet szerencsém lenne. Van itt olyan akinek van tapasztalata velük? Tudom nem lehet általánosítani, de milyenek az ukrán csajok? Facebookon egy kommentben is olvastam hasonlót hogy egy ukrán határ melletti településen sok pasi megelégelte a magyar nők idiótaságát, mert annyira agymosottak lettek és olyan magas elvárásokkal (jórészt a semmire) hogy direkt az ukránok közt keresgéltek.
31f
2023. febr. 8. 06:57
21/22 anonim válasza:
Nálunk is vannak melóhelyen, egyet leszopattam, egyet megdugtam pénzért, tényleg suttyók és jobban anyagiasak, mint a magyar csajok
22/22 anonim válasza:
Ha szeretnéd tönkretenni az életed, ha szereted, ha kihasználnak, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!