Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Okos ötlet ukrán csajok közt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okos ötlet ukrán csajok közt keresnem barátnőt?

Figyelt kérdés

Ahol én lakom (Nyugat-Magyarország, közepes város) elég sok ukrán van a gyárakban. Arra gondoltam hogy köztük kéne keresnem barátnőt, mert egész jól is néznek ki, fehérek, nincsenek (még) elhízva, nincs kimosva az agyuk a nyugati lmbtq meg szarj mindenre, valósítsd meg magad, kefélj össze vissza akkoris ha van barátod baromságokkal, lehet szerencsém lenne. Van itt olyan akinek van tapasztalata velük? Tudom nem lehet általánosítani, de milyenek az ukrán csajok? Facebookon egy kommentben is olvastam hasonlót hogy egy ukrán határ melletti településen sok pasi megelégelte a magyar nők idiótaságát, mert annyira agymosottak lettek és olyan magas elvárásokkal (jórészt a semmire) hogy direkt az ukránok közt keresgéltek.

31f

2023. febr. 8. 06:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Bárkivel ismerkedsz, komplexusaid mindenhol akadályt fognak képezni.
2023. febr. 8. 07:09
 2/22 anonim ***** válasza:
68%
SZerintem hagyd őket, van nekik elég bajuk, gondjuk, nem hinném, hogy ez most a legfontosabb problémájuk lenne.
2023. febr. 8. 07:18
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Az én lakókörnyezetembe sok ukrán költözött a háború óta.

Esküszöm, ha egy szóval kellene jellemeznem őket, az alábbi jut az eszembe: VADEMBEREK!

Nem tudnak viselkedni, abszolút nem európaiak, boltban nem láttam még olyat, hogy valami alkoholt ne vennének, nem követik a számunkra természetes szabályokat, stb.

Ha neked ez kell...

2023. febr. 8. 07:39
 4/22 A kérdező kommentje:
A pasik tudom hogy ilyenek, de a csajok is?
2023. febr. 8. 07:43
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyemre is jött 2. Nem neznek ki rosszul de a viselkedésük primitív. És kar abban hinned hogy nem anyagiasak mert ezek is rögtön az informatikusokkal meg kisebb főnökökkel próbálnak ismerkedni. Nem a csomagolóval vagy a targoncással.
2023. febr. 8. 07:51
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

SZerintem nem az. Ha abból indulok ki, hogy nálunk milyen ukránok vannak, hát inkább akkor maradnék örökre egyedül. Ostobák, primitívek és nehogy azt hidd, hogy ők ilyen "jó kislányok". A legtöbb egy retkes rißanc, anyagi haszonért cserébe bárkivel lefekszenek. Biztosan van köztük is sok normális, de szerintem az ilyenek nagy része megy tovább nyugatra, itt pedig csak a "selejt" marad.

Napi szintűek a balhék egymás között, állandóan szétverik a szállásukat, vedelnek mint a disznó (igen a nők is) és alapból totál megbízhatatlanok. Tudom ez most nem "píszí", ebben a helyzetben, de őszintén én nem tudom őket annyira sajnálni. Főleg amikor fiatal férfiak tömkelege menekül el pl. hozzánk is, aztán meg játszák a kemény gyereket úgy, hogy a háború elől meg szépen leléptek...

2023. febr. 8. 08:05
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
Az ukrán nő a magyarhoz képest egy primitív állat, sajnos ezt kell mondjam. Másrészt amit úgy látom sok magyar nem tud az az, hogy mekkora gyűlölettel éreznek a magyarok iránt. A határontúli magyarjainkra illene jobban figyelni mert fogalmatok sincs mit művelnek velük az ukránok és a Zselenszi rezsim is sajnos.
2023. febr. 8. 08:31
 8/22 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen incelek mint te meg akkor se kapnanak not ha te lennel az egyetlen opciojuk
2023. febr. 8. 08:54
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy írták is, primitívebbek sokszor, mint a magyar nők. Ehhez mérten is kell bánni velük. Egy ukrán nő nem törik össze lelkileg, ha eljár a kezed, valahol még mélyen igénye is van rá. Ebben szocializálódtak, ehhez vannak szokva... Itt is vannak ukrán csajok a gyárakban.
2023. febr. 8. 09:10
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
Mi vixsszük őket be a gyárakba. Borsod megye kultúrájából még vegyél le 100 at, s megkapod milyen primitívek, hiába nagyon szépek.
2023. febr. 8. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!