Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos ötlet ukrán csajok közt keresnem barátnőt?
Ahol én lakom (Nyugat-Magyarország, közepes város) elég sok ukrán van a gyárakban. Arra gondoltam hogy köztük kéne keresnem barátnőt, mert egész jól is néznek ki, fehérek, nincsenek (még) elhízva, nincs kimosva az agyuk a nyugati lmbtq meg szarj mindenre, valósítsd meg magad, kefélj össze vissza akkoris ha van barátod baromságokkal, lehet szerencsém lenne. Van itt olyan akinek van tapasztalata velük? Tudom nem lehet általánosítani, de milyenek az ukrán csajok? Facebookon egy kommentben is olvastam hasonlót hogy egy ukrán határ melletti településen sok pasi megelégelte a magyar nők idiótaságát, mert annyira agymosottak lettek és olyan magas elvárásokkal (jórészt a semmire) hogy direkt az ukránok közt keresgéltek.
31f
Az én lakókörnyezetembe sok ukrán költözött a háború óta.
Esküszöm, ha egy szóval kellene jellemeznem őket, az alábbi jut az eszembe: VADEMBEREK!
Nem tudnak viselkedni, abszolút nem európaiak, boltban nem láttam még olyat, hogy valami alkoholt ne vennének, nem követik a számunkra természetes szabályokat, stb.
Ha neked ez kell...
SZerintem nem az. Ha abból indulok ki, hogy nálunk milyen ukránok vannak, hát inkább akkor maradnék örökre egyedül. Ostobák, primitívek és nehogy azt hidd, hogy ők ilyen "jó kislányok". A legtöbb egy retkes rißanc, anyagi haszonért cserébe bárkivel lefekszenek. Biztosan van köztük is sok normális, de szerintem az ilyenek nagy része megy tovább nyugatra, itt pedig csak a "selejt" marad.
Napi szintűek a balhék egymás között, állandóan szétverik a szállásukat, vedelnek mint a disznó (igen a nők is) és alapból totál megbízhatatlanok. Tudom ez most nem "píszí", ebben a helyzetben, de őszintén én nem tudom őket annyira sajnálni. Főleg amikor fiatal férfiak tömkelege menekül el pl. hozzánk is, aztán meg játszák a kemény gyereket úgy, hogy a háború elől meg szépen leléptek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!