Keresnék mobil klímához olyan ablak tömítést, hogy estére be tudjam csukni az ablakot, de nem tudom mit válasszak, elég drágák és a legtöbbről rossz a vélemény, bármi ötlet? (Normál oldalra nyíló ablak)
Figyelt kérdés
itt ha jól olvasom be lehet csukni, de kommentek szerint nem valami életszerű
Segítenétek nekem? nem lenne életszerű nyitott ablakkal aludni kertesházban...
2022. jún. 16. 22:24
1/6 anonim válasza:
Nálam is nyitva az ablak, sőt az ajtó is. Kertes ház. 2 kutya.
2/6 anonim válasza:
Miért pont estére zárnád be? Akkor hűvös van kint, nem kell járatni a klímát.
3/6 anonim válasza:
Kisebb ablak nincs nálad?
Én ilyen esetben levenném az ablakot és egy bútorlapot vágatnék bele pont akkorát.
Vagy OSB-t és arra vágnék egy akkora lyukat amilyen a cső átmérő és vagy két csavarral oda rögziteném a kerethez.
Legfeljebb a külső oldalára tennék valamit , tapéta vagy akár egy darab szövetet és jól mutatna.
4/6 A kérdező kommentje:
Másmilyen ablakom nincs, illetve műanyag ablakok vannak, vágás sajnos nem opció, inkább valami ablakon kivezethető megoldást keresek... #1-es nincs kerítés, #2 ebből adódik a válasz nagyjából
2022. jún. 17. 21:47
5/6 anonim válasza:
Ugyanilyen tömítést használunk és be lehet csukni az ablakot. Az ablak zárószerkezeténél ne csípje be az anyagot, mert kivágja (addig nyisd a cipzárt). Máshol nem lesz baja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, esetleg ha valaki meg tudná még mondani, hogy ezzel a típussal lehetséges-e, annak nagyon örülnék:
Ilyet adnának a klímához, és azért kérdezem...
2022. jún. 20. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!