Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos ötlet ukrán csajok közt keresnem barátnőt?
Ahol én lakom (Nyugat-Magyarország, közepes város) elég sok ukrán van a gyárakban. Arra gondoltam hogy köztük kéne keresnem barátnőt, mert egész jól is néznek ki, fehérek, nincsenek (még) elhízva, nincs kimosva az agyuk a nyugati lmbtq meg szarj mindenre, valósítsd meg magad, kefélj össze vissza akkoris ha van barátod baromságokkal, lehet szerencsém lenne. Van itt olyan akinek van tapasztalata velük? Tudom nem lehet általánosítani, de milyenek az ukrán csajok? Facebookon egy kommentben is olvastam hasonlót hogy egy ukrán határ melletti településen sok pasi megelégelte a magyar nők idiótaságát, mert annyira agymosottak lettek és olyan magas elvárásokkal (jórészt a semmire) hogy direkt az ukránok közt keresgéltek.
31f
"annyira agymosottak lettek és olyan magas elvárásokkal (jórészt a semmire) hogy direkt az ukránok közt keresgéltek."
Azt hiszed, hogy nekik nincsenek elvárásaik? Nekik vannak aztán igazán, közben meg ahogy írták, primitívebbek jóval, mint a magyarok. Már bocsánat, tényleg. De itt az utcán nem bírnak normálisan, fehér ember benyomását keltve közlekedni, óbégatnak össze-vissza. Aztán náluk a férfi az úr a háznál, ez azzal jár, hogy el is kell tartanod, attól leszel férfi.
Tisztelet a kivételnek, mert biztosan van normális, európai gondolkodású ukrán nő is, aki ki akar törni abból a koszfészekből.
Nekem annyi a pozitiv tapasztalatom, hogy az első randin az egyik már le is nyelte.
De egyébként többségük primitiv, igénytelen, rendkívül anyagias, és igen kefélnek fűvel fával. Akik normálisak azok évek óta stabil kapcsolatban vannak.
Sokan vannak a munkahelyen és én se csak sima operátor vagyok.
Ezt most az ukránokra írom általánosan, nem csak a nőkre, de rájuk is mind igaz.
Anyagiasak, gőgösek, egoisták, enyhén szólva is nácik, primitívek, viselkedni nem tudnak és nem is akarnak, lusták, szeretnek inni, enni, mulatozni egy héten többször is, munkában is, munka után is. Szeretik az embereket átbaszni, kizsigireleni, áttaposni rajtuk annak érdekében, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán, csak a saját érdekeiket tartják szem előtt. Ehhez képest pedig olyan szinten buták és megvezethetőek. Van egy kevés normális köztük, de azt is kicsinálja a sok hülye.
Van egy ilyen náci politikus, úgy hívják Farion. Egy videóban mesélte, hogy az ő kisunokájának az óvodájába jött egy kislány akinek orosz volt az anyanyelve, és a nő unokája (kisfiú) ököllel húzott be neki, mert oroszul mert megszólalni. A nő meg annyira bolond, hogy ezt nem csak helyeselte, hanem még büszke is volt rá. "Az én kisunokámnak kell megtanítani ezeket a (nagyon csúnya, trágár szavakkal illette) oroszokat hogyan beszéljenek ukránul". A kommentekben meg még egyet is értettek a nővel. Volt egy katona aki felszólalt, és azt mondta, hogy az ilyenek miatt szégyelli, hogy ukrán. Őtet is betámadták.
Olyan szintű gyűlölet van bennük, hogy az nem emberi. Nem csak az oroszok felé, a magyarokat is gyűlölik. Ezt a Zelenszkijt a háború előtt ki nem állhatták, most meg istenítik. Kiderült, hogy ő már napokkal ezelőtt tudott a háború kezdetéről, és direkt nem figyelmeztette a népet. De nem hiszik el, mindent orosz propagandának gondolnak. :DD Még egy ilyen gőgös birka népet nem látott a világ.
Legtöbb elképesztő pénzéhes, a viselkedésük is nagyon undorító.
Meg sok már 15-16 éves korától fűvel, fával szexel. Nagyon hamar kezdik odakint a lányok.
Ja, és nem szólhatsz semmi rosszat a kormány ellen. Nem szidhatod, mint Orbánt. Ha meglátják, hogy facebookon politizálsz, behivat a nemzetbiztonsági szervezet és elbeszéget veled. Nem vicc, ismerőssel is megtörtént. Meg is fenyegethetnek, hogy felgyújtják a házad, fekete listára tesznek. Itt nincs demokrácia. És nem csak a magyarokkal teszik ezt, hanem a sajátjukkal is, ha azok nem értenek egyet velük. Olyanok mint a patkányok, megeszik egymást. Ezért tart ott az országuk ahol. Ha egy ország ramaty, ott nem csak a kormánnyal van gond, a nép is bolond.
16-os voltam.
"olvastam hasonlót hogy egy ukrán határ melletti településen sok pasi megelégelte a magyar nők idiótaságát, mert annyira agymosottak lettek és olyan magas elvárásokkal (jórészt a semmire) hogy direkt az ukránok közt keresgéltek."
A háború kezdetekor ment itt is az incel fantázia, hogy majd megnézhetik magukat a magyar nők, amikor férfiak tÖmEgEi válogatnak kedvükre az ide menekülő ukrán menyecskék közül 😂
Hát hajrá, jó pofáraesést 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!