Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is használhatatlan lett a Tinder mostanában? Mi ennek az oka?
2-3-4 éve még volt normális számú matchem, tudtam randikat leszervezni stb.
Egy időben töröltem, pár hónapja újra regisztráltam de alig lett 1-2 matchem az első napokban, utána több nem is lett egyáltalán. Ekkor töröltem ismét, és most a napokban megint felregisztráltam. Ezúttal matchem sem volt. Azt láttam, hogy néhányan belájkoltak, de match nem lett ugyebár mint írtam.
Olyan mintha a felhasználók nagyrésze teljesen inaktív lenne. Ezzel szemben a Badoon meg a Facebook társkeresőn hónapok múlva is vannak néha néha új matcheim, azok nem fulladnak ki 1-2 nap után.
26/f
Valahogy ezeket a sikersztorikat mindig lányok mesélik...
22F
"Randizok folyamatosan, ismerkedem, viszonylag sokszor van szex is, de valahogy nehéz megállapodni a netről ismerkedve egyetlen nő mellett, amikor annyi, de annyi lehetőség van még. Ez a működés sokkal inkább erre csábít mindenkit.
Ha nem létezne Tinder/internet, mint régen, akkor persze ismét stabilabbak lennének a kapcsolatok és az emberek ilyen tekintetben."
Így van!
Régen ha megtetszett egy lány, udvaroltál neki, jártatok, aztán talán eljutottatok a végén az ágyig.
Most könnyű kattintgatni, keresni egy még jobbat, még jobbat..
11
És ? Több a női válaszoló párkapcsolat temaban itt, mint a férfi. Nyilván mi írjuk így a sztorikat. De engem nem érdekel, hogy elhiszed e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!