Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova fog vezetni a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova fog vezetni a társkeresésben az,hogy az átlag magyar nő is havi nettó 500-600 ezer ft fizut vár el,meg áloméletet?

Figyelt kérdés

2 külföldi országban is éltem,normál melósként volt kinn párkapcsolatom.

Nemrég jöttem haza és megdöbbentwm ahogy itthon viselkednek a nők.

Miért torzult el ennyure a társkeresésnél az értékrend?

Egy szorgalmas,dolgos melós mióta lenézés tárgya?

2023. febr. 6. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
0%

70.

Sőt, évi kétszeres világkörüli körút, és űrállomás-látogatás Anettkával.

2023. febr. 7. 16:48
 72/79 anonim ***** válasza:
3%
70. Fityesz berenc !
2023. febr. 7. 16:55
 73/79 anonim ***** válasza:
95%
Ezek a kommentek tökéletes társadalomkritika. Mert hogy ilyen a magyar. Végtelenül irigy.
2023. febr. 7. 17:29
 74/79 anonim ***** válasza:
3%

73.

Amelyik pedig mégsem az mind végtelenül arrogáns, "ki-ha-én-nem" stílusú megmondóember.

2023. febr. 7. 17:39
 75/79 anonim ***** válasza:
97%

Csak egy nagyon komplexusos ember erzekel ezekben a valaszokban arroganciat. Szimpla tenyeket irtunk le, a tenyek azok, hogy az atlagember megengedhet maganak evi 1 vagy ketto belfoldi pihenest.

A nagyon szegeny emberek ezt persze nem erzekelik, mert nektek gondolom a szomszed is, meg a kovetkezo szomszed is ugyanolyan szegeny, mint ti, de mondjuk 10 szomszeddal arrebb mar lehet, javul a helyzet. Munkahelyen is hozzatok hasonlo anyagi korulmenyekkel rendelkezo emberekkel talalkoztok nyilvan.

Ettol meg egy nagyobb varosban sokkal arnyaltabb a kep, en egy embert sem ismerek, akinek ne ferne bele ennyi, munkakortol fuggetlenul, az alberletben elo gyari munkas par ismerosom is utazgat orszagon belul folyamatosan.🤷‍♀️ Szoval meg csak azt sem lehet mondani, hogy nekem csak meno diplomas ismeroseim vannak es csak ezt a reteget ismernem.

2023. febr. 7. 17:47
 76/79 anonim ***** válasza:
0%

"irtunk le"

Mármint te egyedül, nem többen.

2023. febr. 7. 17:50
 77/79 anonim ***** válasza:
95%
Nagyot tévedsz 76
2023. febr. 7. 18:06
 78/79 anonim ***** válasza:
3%

77.

Bizonyítsd.

2023. febr. 7. 18:06
 79/79 anonim ***** válasza:
97%

69

Én akkor az vagyok, vállalom! Nekem a sajat értékrendem fontos, a tiéd nem. Neked persze az igazi bajod az, hogy a hozzám hasonló értékes, csinos, vékony, diplomás nőkre csorgatod a nyálad, majd köpködve szidod, amikor elutasitanak, amiért atlag alatti vagy. (valoszinuleg az élet minden teruletén)

2023. febr. 7. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!