Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova fog vezetni a társkeresésben az,hogy az átlag magyar nő is havi nettó 500-600 ezer ft fizut vár el,meg áloméletet?
Figyelt kérdés
2 külföldi országban is éltem,normál melósként volt kinn párkapcsolatom.
Nemrég jöttem haza és megdöbbentwm ahogy itthon viselkednek a nők.
Miért torzult el ennyure a társkeresésnél az értékrend?
Egy szorgalmas,dolgos melós mióta lenézés tárgya?
2023. febr. 6. 17:15
41/79 anonim válasza:
40: egy egészséges önzés kell ahhoz, hogy az ember emberhez méltó életet élhessen és valamennyire boldog legyen. Ha nem az, akkor olyan a sorsa, mint a Szecsuáni jó ember főszereplőjének (mindenki kihasználja és belerúg).
42/79 anonim válasza:
41. Ezert vannak a haboruk.. egyre kevesebb amit felelhetunk es a nepesseg novekedes csak nagyobb rosszat idez elo. Az ember sosem a halotat sajnalja ha nem obmagat hogy egyedul maradt..
44/79 anonim válasza:
Az "elrugaszkodott" igényeim onnan jönnek, hogy magam is megkeresem a nettó 400-at, szóval férfi létedre jó lenne, ha ennél egy kicsit többet fel tudnál mutatni, elvégre a férfiak jobban keresnek.
45/79 anonim válasza:
"elvégre a férfiak jobban keresnek"
Nagy-nagy általánosítás és csúnya előítélet.
46/79 anonim válasza:
Szoktam látni munkaszerződéseket, szóval nem idegen a téma, de ez nyílt titok az egész országban, hogy a férfiak jobb béreket kapnak.
47/79 anonim válasza:
46.
Ez még mindig nem több, mint régi beidegződésre alapult előítélet, esetleg önvigasztalás.
48/79 anonim válasza:
47
Jó te kevesebbet keresel mint egy nő. Mit szeretnél? Én hívjalak meg vacsorára vagy vigyelek el nyaralni mert neked nincs eleg?
Vicces vagy. Nyilván egy nő olyan párt szeretne, aki tudja vele tartani a tempót. Hihetetlen, mi?
49/79 anonim válasza:
48.
Bunkó személyeskedésedre nem reagálok érdemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!