Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít a nőknek, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a nőknek, a férfi magassága párválasztáskor?

Figyelt kérdés

A kérdésem leginkább a nőkhöz szól, tehát számít e, és ha igen, akkor miért?

Próbálkozom társkereséssel, és észrevettem sok lánnyal való beszélgetésnél, hogy nem szeretnék ha a párjuk kissebb legyen mint ők.

..pedig jómagam is ismerek olyan párt, ahol alacsonyabb a férfi.

Speciel én mondjuk nem vagyok alacsony, de megértem ha ez nem eshet jól, az alacsonyabb férfiaknak.

2023. febr. 6. 11:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nagyon fontos!
2023. febr. 6. 14:24
 22/28 anonim ***** válasza:
92%
Csak annyira, mint neked a levegő az élethez.
2023. febr. 6. 15:02
 23/28 anonim ***** válasza:
57%

185 cm alatti törpékkel nem járok.

19/L

2023. febr. 6. 15:55
 24/28 anonim ***** válasza:
A nők nem egy homogén halmaz - van, akinek fontos, másoknak nem. Egyszerűen ízlés kérdése. Nekem pl. fontos, hogy a párom nálam magasabb legyen, egyszerűen a magasabbakhoz vonzódom (mondjuk én 156 cm vagyok, szóval aki nálam kisebb, az nagy eséllyel törpenövésű, ott meg azért a testarányok sem olyanok, mint egy nekem tetsző meglett férfinál), de ismerek olyat a környezetemben többet is, akinek nem számít.
2023. febr. 6. 15:57
 25/28 anonim ***** válasza:
180cm el a nok 80% elegedett szerintem.
2023. febr. 6. 18:03
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

No vagyok ,1.80 magas.

Ha a férfi is annyi akkor a magassarku kizart,es ezzel elvesz a noiesegembol..1.80 alatt nem ismerkedek

Optimalis számomra 1.90-1.95 között

2023. febr. 6. 19:13
 27/28 anonim ***** válasza:

Erről van egy sztorim.

Megismertem egy pasit, külsőre, belsőre nagyon bejött, annyira kedves volt és figyelmes, soha senki nem bánt velem úgy, mint ő.

De nem jött velem össze, mert én magasabb voltam nála 3 centivel.

Nem rajtam múlt.

2023. febr. 6. 19:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Azért fontos számomra,mert nem egy alacsony férfi mellett szeretnék sétálni.A magassarkút se lehet felvenni,ha a férfi alacsonyabb.
2023. febr. 6. 22:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!