Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha kezdem átértékeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha kezdem átértékelni azt a jövőképet, hogy párom, és családom lesz, ha 30 éves férfiként még randevúm se volt?

Figyelt kérdés
Természetesen szűz vagyok, és nem csókolóztam.

2023. febr. 5. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Még lehet néhány évig fog benned élni a remény, aztán majd elhal. A legkitartóbbakban is meghal a remény olyan 30-35 éves kor közt. (Sokakban meg még előbb.)
2023. febr. 6. 09:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Esélytelen. Ha eddig nem kellettél semmilyen módon senkinek, már nem is fogsz. Próbálj meg kiteljesedni valami másban, érje el sikereket más téren, ezt a dolgot meg felejtsd el. Nincs amúgy azzal semmi baj, ha nem kergetsz irreális álmokat, sokkal könnyebb lesz neked is.

Egyébként prostihoz elmehetnél, legalább ne mszűzen halsz majd meg. Keress olyat aki vállal szűz pasikat is, illetve olvass értékeléseket aztán olyanhoz menj aki tényleg a "megértő barátnő érzést" tudja imitálni.

2023. febr. 6. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyúrj gyúrj a pénzre, hidd el, ha lesz majd 30-35 felett olyan nő aki kapuzárási pánikban van, családot akar alapítani akkor számítani fogsz. Gondolj bele 15től kb 35 évig jobbnál jobb pasival volt a nő, most 35 felett kell olyan is akinek gyereket vállalhat.
2023. febr. 6. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ok, de ez miért van? Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy egy 30 éves férfi semeddig se jusson.
2023. febr. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!