Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Van itt olyan aki 30 eves kora után talata meg az igazit?
Én is idén leszek 30, 1 hónapja ismerkedtem össze valakivel akivel eltudnám képzelni hosszú távon, előtte évekig egyedül voltam.
Ha nem lenne most ez a pasim én akkor sem érezném magam egyáltalán elkésve.
Van, hát. Nekem van olyan barátnőm, akinek 38 éves korára lett olyan párja, amilyenre vágyott.
Olyan is van a családban, aki egy hosszú házasság után 50-es éveiben találta meg azt a párt, akivel tényleg boldogan tud élni, szóval bármi lehet.
"A nők bármikor megtalálhatják az igazit 30 felett, csak ők annyira sggfejek, hogy egy 30 éves férfit kizárólag a vagyoni helyzete és lakhelye alapján ítélnek meg." Az miért s-ggfejség, hogy nem szeretnék 30+ évesen küszködni egy felnőtt pasi mellett meg a pasi anyjával vagy egyéb szobatársaival osztozni a zuhanyzón? :DD Én 24 éves korom óta rendelkezek stabil és biztos anyagi helyzettel (vagyis: van állandó munkám, ami rendszeresen, ugyanannyit fizet, amivel tudok számolni, és ami fedezi a létszükségleteimet meg azt ,hogy szórakozzak is kisebb-nagyobb mértékben) és egyedül élek. Ez olyan megugorhatatlan a mai férfiaknak? Nem értem, minek ilynkor nő, ha még a lakhatásotok sincs letisztázva? Prioritások, uraim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!