Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert probalkoznak nalam a raktarosok?
Konyvelo vagyok a cegnel, de az iroda es a raktar egy helyen van, leginkabb a dohanyzoban szoktam veluk talalkozni naponta tobbszor. Nem akarok senkit leszolni, civilben biztos jobban neznek ki paran, de nekem nem jonnek be a retkes, izzadt, cigiszagu, alpari humoru ferfiak. :D
En ott allok kint, beszelgetunk a kollegaimmal, de allandoan kapom en is es egy masik lany is a koszongeteseket random arcoktol, nem is ismerem oket, egyikukkel sincs kontaktom.
Hogy allitsam le oket?
"Vadidegeneknek koszongetni inkabb tolakodo, nem kedves."
De amikor mindezt egy jóképű, öltönyös férfi teszi, aki éppen száll ki a Porsche-ból, az már nem lenne idegen és tolakodó.
"probalkoznak"
Szerinted a köszönés próbálkozást jelent?
Huuu... köszönnek, azta mindenit. Nem is tudom hogy képzelik. Sztm meg értelmesebb, mint Te. Egy ilyen helyen egy normális ember köszön.
N 30
Azok a retkes, izzadságszagú férfiak azért dolgoznak, hogy működjön a cég!
Nélkülük még a főnök álla is felkopna!
Kicsit több tiszteletet büdös bagós! ;)
Raktárban dolgozom nőként, igaz vezetőként, magassarkúban, na ezt tedd össze :D
Bár nálunk egy raktáros sem izzadt, se nem alpári, sőt cigiszagú sem (veled ellentétben) mert egy sem cigizik..
És egy nagy logisztikai komplexumban vagyunk, kb 30 cég van, összeszámolhatod hány ember, több mint 600, de szokás köszönni egymásnak, pláne ha egy dohányzóba jártok pl.
Nekünk is az épületben van több cég, mindenkinek köszönünk, pedig azt se tudnám megmondani melyik cégnek dolgoznak. És láss csodát, senki nem akad ezen fenn. Sőt, nekem a sofőrök is köszönnek ha jövök megyek, és teljesen jól esik, ha barátságos beszélek is velük pár szót..
Nem vagy te egy kicsit h*lye? 😂😂
Vagy akkor rakd körbe a raktárat hangszórókkal, majd mondd be a hangosbemondóba:
"JÓ REGGELT KÍVÁNOK!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!