Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert probalkoznak nalam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert probalkoznak nalam a raktarosok?

Figyelt kérdés

Konyvelo vagyok a cegnel, de az iroda es a raktar egy helyen van, leginkabb a dohanyzoban szoktam veluk talalkozni naponta tobbszor. Nem akarok senkit leszolni, civilben biztos jobban neznek ki paran, de nekem nem jonnek be a retkes, izzadt, cigiszagu, alpari humoru ferfiak. :D

En ott allok kint, beszelgetunk a kollegaimmal, de allandoan kapom en is es egy masik lany is a koszongeteseket random arcoktol, nem is ismerem oket, egyikukkel sincs kontaktom.

Hogy allitsam le oket?

2023. febr. 4. 21:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
78%
10es. Sajnálom, és elnézést nőtársaim nevében. Szekunder szégyenérzetem van, és ezt nem divatból írom. 8.voltam.
2023. febr. 4. 21:53
 12/40 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy ez nagy ceg, ha mindenkivel koszonnenk egymasnak, egesz nap koszongetessel menne el a napom. 600 ember van bent egyszerre, senki nem koszonget mindenkinek.
2023. febr. 4. 21:55
 13/40 anonim ***** válasza:
93%

Téged se az eszedért vettek fel.

Leírod, hogy naponta többször találkoztok a dohányzóban. Gondolom, könyvelőből meg új arcból kevesebb van, mint raktárosból. Ők felismernek, meg amúgy is logikus, hogy kollégák vagytok, és bármilyen hihetetlen, ILLIK köszönni.

Az meg nem jelent semmit. Aki akarna tőled valamit, az nem úgy próbálkozik, hogy odaköszön két méterről. Nálad se sokan szoktak próbálkozni, ha ennyire nem tudod, hogy megy ez.

2023. febr. 4. 21:55
 14/40 anonim ***** válasza:
89%

"Vadidegeneknek koszongetni inkabb tolakodo, nem kedves."

Bocs, de munkahelyen kollégáknak illik köszönni. És akkor is, ha belépünk egy helyiségbe, ahol már vannak. Ritka nagy tapló vagy.

Nőként írom.

2023. febr. 4. 21:57
 15/40 A kérdező kommentje:

A hangsulybol eszre lehet venni, ki milyen cellal koszonget.

Tovabbra is azt mondom, hogy ennyi fonel nem indokolt koszongetni. Plane ha tarsasaggal beszelek epp es tomve van a dohanyzo, 15-25-en mindig kint lognak egyszerre, meg azt mondom, ha egyedul ucsorognek kint es jonne valaki, az oke, ha koszon.

2023. febr. 4. 21:59
 16/40 anonim ***** válasza:
85%
#10! Bocs a liba kérdező nevében is. Ebben most kivételesen igazad van. Szintén nő vagyok, nekem köszönhet bárki, és szerintem a többségünk így van ezzel.
2023. febr. 4. 22:04
 17/40 anonim ***** válasza:
92%

Mindegy, hogy mennyi dolgozó van ott, valószínűleg nem találkozol mindegyikkel egy adott napon. Amikor pedig elmegy melletted vagy a közeledbe kerül valaki akivel eddig nem találkoztál akkor illik köszönni.

Senki nem mondta, hogy végig kell menni az egész cégen és 600 embernek köszöngetni.

"A hangsulybol eszre lehet venni, ki milyen cellal koszonget."

Ez pedig szimplán úgy hangzik, mintha beképzelt lennél.

2023. febr. 4. 22:07
 18/40 A kérdező kommentje:
De ha kimegyek a dohanyzoba napi x alkalommal, mindig masok vannak kint, szoval 100 emberrel tuti talalkozok, nem fogok 100 embernek koszongetni es nekem sem koszonget mindenki, a tobbseggel normalisan el tudunk egymas mellett menni. :D De mindig van 1-1 egyen aki csak ugy odakoszon, akkor is mikor epp mondatban vagyok valakivel. Ez inkabb bunkosag.
2023. febr. 4. 22:10
 19/40 anonim ***** válasza:
92%

Azért vicces, hogy pöfékelsz mint a gyárkémény, és napjában többször jársz a dohányzóba, de felhozod mint negatívum a leírt férfiak jellemzésében....

"retkes, izzadt, cigiszagu, ....??"

Ez csak nekem tűnt fel?

Nyilván az első kettő elkerülhetetlen, ha valakinek olyan a munkája, de érted.. :D ezek szerint te is bagózol..

2023. febr. 4. 22:13
 20/40 A kérdező kommentje:
Iqost szivok.
2023. febr. 4. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!