Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszene a gyakori ha nem lenne több incel kérdés?

Figyelt kérdés
Mondjuk a nem akarom elhagyni a drogos alkesz faszimat aki naponta ver, annyira szerelmes vagyok belé kérdéseket se bánnám ha eltűnnének.
2023. febr. 4. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

A társadalmunkra is jól hatna ha nem lennének bekategorizálva a sikertelen emberek néhány szektaszerű incel siránkozása miatt!

El kéne fogadni hogy régen is voltak akik ki voltak közösítve és egyedül haltak meg!

2023. febr. 4. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:
14%

Akkor még jobb lenne, ha elhúzna a sok besavanyodott, férfigyűlölő feminista is.

Az nem tűnik fel, hogy sok kérdésnél fröcsögnek a férfigyűlölettől egyesek?

Én kifejezetten ezekre reflektálok, és csak reménykedek, valami retardált feminista előbb utóbb agyvérzést kap tőle.

2023. febr. 4. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

12

Ne reménykedj... Én pl feministaként visítva röhögök rajtatok.

2023. febr. 4. 19:30
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Örülnék, ha nem szemetelnék tele az incelek a gyakorit. De ez sajnos csak vágyálom.

Az viszont megnyugtat, hogy a 38F incel-félék soha, ismétlem SOHA nem tesznek szert párkapcsolatra. És ez így jó.👍🙂

2023. febr. 4. 20:56
 15/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen!

De engem legjobban az olyas fajta kérdések zavarnak, hogy hány százezres fizu kell ehhez a nőhöz?

2023. febr. 4. 21:19
 16/23 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem az incelek nem rontják különösebben a színvonalat. A nagy többség egyből kiszúrja a kérdéseiket és válaszaikat, és a helyükön kezeli, általában a béka segge alá vanank pontozva, senkinek nem mérvadó, miről vernyognak.

Sokkal zavaróbb, amikor egyesek (főleg önbizalomhiányos emberek) mindenféle idealizált eszményeket nyomatnak a párkapcsolatokról, és ezeket sokan be is kajálják. Gondolok például arra, amikor tök normális, hosszabb távon elkerülhetetlen párkapcsolati problémákra jönnek a "ha ez felmerül, nem is szeretitek egymást" típusú mézesmázas válaszok.

2023. febr. 4. 21:26
 17/23 anonim ***** válasza:
29%

16

Ebben mondjuk van valami...

12 év együttélés után halvány vonzalmat érzel egy másik férfi iránt, amit próbálsz a helyén kezelni? Válj el, te utolsó rohadék, a férjed jobbat érdemel.

A pasid felvetette az anális szex kérdését? Előbb-utóbb úgyis megmérgezi a kapcsolatot, ha nemet mondasz, menj elé a dolgoknak és szakíts még ma.

Kételyeid merültek fel a pároddal kapcsolatban? Ennek már úgyis vége, az igaziban sosem kételkednél.

Tényleg ez megy, tagadhatatlan.

2023. febr. 4. 21:37
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
#15! Dehát azt is incelek írják!😂
2023. febr. 4. 21:47
 19/23 anonim ***** válasza:
28%
Inceles kérdést csak incél ír ki, a válaszadok 99,9999%-a is incel, ennek ellenére 1000-ből 999 válaszadó magát nem incelként állítja be, ami röhögésre késztet :)
2023. febr. 12. 08:24
 20/23 anonim ***** válasza:
74%
#19 ezen logika szerint te is incdl vagy😂
2023. febr. 12. 17:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!