Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan nem kap nőt egy 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nem kap nőt egy 31 éves férfi aki jól keres és 30+ milliós autóval jár?

Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:

Azért mert ti nem valódi jóképű férfiekre mondjátok ezt csak egy átlagosabb férfire aki nektek éppen bejön.

Egy valódi jóképű , Brad Pitt szerű férfire mindketten azt mondanátok, hogy "úristen de jól néz ki"

2023. febr. 5. 18:45
 62/71 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire sötét nem lehetsz. Mond már meg honnan tudod, hogy milyen férfiakra mondjuk, hogy jóképűek és valójában nem is azok?! Látatlanban akarsz okoskodni, ez komoly? Ki vagy te amúgy, hogy megmond ki a jóképű és ki nem? Csak mert szerintem egy senki. Kettőnk közül te vagy az, aki a kutyának se kell, szóval kicsit sem vagy nevetséges.

És nem, nem talált a Brad Pitt imádatod, nekem ő messze nem az úr isten de jól néz ki kategória, sőt! Kicsit sem jön be és letojom, hogy elhiszed-e vagy sem. Mint mondtam: a szépség relatív, nem egy egzakt dolog.

2023. febr. 5. 18:58
 63/71 anonim ***** válasza:
100%
Brad Pitt nekem nem az esetem, meg már öreg is.
2023. febr. 5. 19:15
 64/71 anonim ***** válasza:
100%

#39! Nem egészen. Neked él a fejedben egy kép arról, hogyan játszanád meg magad egy nőnek, ha szóba állna veled. A valóság pedig az, hogy mérföldekre vagy attól, hogy tudd, hogy kell megszólítani egy nőt, vagy egyébként bárkit.

Nézzük, a pizzafutár csajt. Nem mondhatjuk, hogy nem volt az ízlésednek megfelelő, hisz leírtad, hogy kellett volna, és bepróbálkoztál nála. Hát, addig se sikerült eljátszanod, hogy normális vagy, amíg átvetted a pizzád😂 Szerinted, hogyne vágná le bárki már a köszönésedből, hogy rohad a belsőd(is)?

2023. febr. 5. 19:15
 65/71 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező te kire hasonlítasz igazából, mondj egy híres embert, pl. Steve Buscemi?
2023. febr. 5. 19:19
 66/71 anonim ***** válasza:
100%

Te figyu Shrek. Brad Pittet hagyd már. Ő az én generációm ikonja (idén már 43 leszek), de amúgy még nekünk is öreg, lévén 60 éves lesz idén. De én nyáladzottam rá 14 évesen mint Louis a vámpír, meg 18 évesen mint Joe Black, nem az itt zömében huszas-harmincas csajok.

Találj már valaki aktuálisat akit okolhatsz a sikertelenségedért. Bár szerintem bármelyikünk választaná még Danny de Vitot is ha ő legalább bizonyítottan NORMÁLIS lenne, mert te meg ezt se hozod, a kövérséged-csúnyaságod-alacsonyságod-csóróságod mellé. Hát nem vagy egy vonzó csomag.

2023. febr. 5. 19:23
 67/71 anonim ***** válasza:
100%

Figyu bébi, a gyakori népének azt a rendkívüli sorsot szántad az elkövetkező évekre, hogy folyamatosan olvashatják, hogy nincs kibe dugni a kolbászodat? Mert az nem kérdés, hogy 10 év múlva is ugyanitt fogsz tartani, miszerint győzködsz mindenkit a "nagyszerűségedről", hogy te milyen Istenadta ajándék lennél egy instapcsa kinézetű nőnek. Annyira mégsem, mert nem haladsz előre, csak egy helyben toporogsz.És annyi idő múlva is csak ez lesz belőled. Amit max. elérsz, hogy tiszta idiótának néznek majd. Kicsit az egóból lentebb kellene már venni. Ennyi idő alatt már a hordó hasadból is tudtál volna faragni. De te csak ülsz szétbszod a karod, aztán várod az áldást. Tedd bébi, de kussban. Oké?

A nagy autód meg céges, szóval más fszával könnyű verni a csalánt.

Ülj bele bszd meg, aztán zabáld a minőségi kaját, meg locsolgasd a pofádra a sört. Felőlem a klímát is a fejedre boríthatod benne.Ez való neked, nem igazi nő.

Mehetsz mondjuk Lölő bácsihoz tanácsokért. Biztos szívesen segít benne. 🤣

2023. febr. 5. 19:24
 68/71 anonim ***** válasza:
39%

67.

Jobb kérdés, hogy

1.Minek olvassuk ezt;

2.Mi a fenének vitatkozik mindig legalább 1 válaszoló a kérdezővel, amikor semmi értelme sincs.

Na, ezek a nagyobb rejtélyek.

2023. febr. 5. 19:27
 69/71 anonim ***** válasza:
87%

Leszrom az ürgét. Erre maszturbál. Ez már régóta egyértelmű. A továbbiakban nem írok neki semmit, mert falra hányt borsó. Élvezi, hogy idióta. Gyógyíthatatlan.

2023. febr. 5. 19:32
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

#69 vagy valóban erre veri, vagy 0 barátja, és egyéb közeli ismerettsége van, akikkel beszélhetne, így számára ennyi a szocializáció. De a leírtak alapján ez igazából logikus is. Dolgozik, hazamegy, iszik, hétvégén iszik. Tömegközlekedéssel nyilván nem jár, mert hát micsoda proli dolog már, de remélhetőleg a szipiszuper 30 millás autójába sem ül 5-10 sör után... Szóval nem megy sehova, nem csinál semmit, és egyedül itt beszélget emberekkel, akiknek nem a főnöke (nyilván ha feltételezzük, hogy egyáltalán részben igaz, amit ír).

De ha nem is igaz ennek a fele se, minden nap itt lóg, folyamatosan generálja a kérdéseket, válaszolgat... Trollnak elég elhivatott, vagyis szintén nem sok élete lehet.

2023. febr. 6. 07:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!