Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan nem kap nőt egy 31...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nem kap nőt egy 31 éves férfi aki jól keres és 30+ milliós autóval jár?

Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%

Persze, eddig azon ment a hisztike, hogy minden nőnek a jóképű pasi kell és téged senki nem akar, most már ott tartunk, hogy jaaa amúgy egy halom nő akar téged, bezzeg te… Szánalom. Elég megnézned a kommenteket minden kérdésednél, hogy láthasd: egyetlen itteni nő sem akarna tőled az ég világon semmit.

Egyébként meg, aki neked meg sz egekben levő elvárásaidnak megfelelne, annak a büdös életben nem fogsz kelleni, ugyanis elvarasaid nem csak neked vannak. Bizony. De jobb is így, hogy csak instamodellekre nyáladzol, így legalább minden nő biztonságban van tőled.

2023. febr. 5. 17:41
 52/71 A kérdező kommentje:

Csak, hogy nekem vannak más kvalitásaim. Sikeres vagyok, vezető vagyok, átlagfeletti jövedelemmel rendelkezek. Illetve az, hogy az átlagos nők közül bizonyos réteg vagy a csúnyább nők így rám vetnék magukat az nem kérdés.

2023. febr. 5. 17:47
 53/71 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vannak más kvalitásaid. Max elképzelt, kitalált kvalitásaid vannak. Ha igaz is lenne, teljesen egyértelműen látszik, hogy egy beképzelt, egoista, tiszteletet nem ismerő, ocsmány ember vagy, aki azt hiszi az emberek értékét pénzben mérik. Aki nálad kevesebbet keres azt mélységesen megveted és lenézed. Ezek egyáltalán nem pozitív tulajdonságok. Attól, hogy állítólagosan van pénzed még véletlenül sem jelenti, hogy automatikusan előjogaid lesznek párkapcsolati téren és elvárhatsz átlagon aluli külsővel átlagon felüli nőt. El vagy tévedve. Nem mellesleg egy (szép) nőnek sem csak a teste meg a szépsége a “kvalitása”, simán lehet mellette önzetlen, kedves, segítőkész, okos, sikeres és stb stb, meg ezek kombinációja.

Sok férfi van, aki nem hogy külsőre is jobban néz ki nálad, de ugyanúgy jól keres plusz még normális is és nem rohad belül. Ki a franc választana akkor téged, mikor nálad csak jobbat kaphatnak?

2023. febr. 5. 18:04
 54/71 A kérdező kommentje:

10000-ből 1 olyan van akit leírtál.

2023. febr. 5. 18:07
 55/71 anonim ***** válasza:
100%
El vagy tevedve. 10000-bol 1 olyan barom van, mint te😂
2023. febr. 5. 18:12
 56/71 anonim ***** válasza:
100%
Álmodban lehet, a valóság azonban ezzel köszönőviszonyban sincs. Támaszd már kérlek alá statisztikával, bármivel hogy 10 ezerből 1 ilyen férfi van. Milyen érdekes, hogy nekem is meg a barátnőimnek is sikerült mindig vonzó és emellett normális férfit találni. Persze nekünk veled ellentétben nincsenek irreális elvárásaink a másikkal szemben.
2023. febr. 5. 18:12
 57/71 A kérdező kommentje:

Az, hogy neked vonzó az a férfi mint egy átlagos/csúnya nő az nem jelenti azt, hogy az egy valóban jóképű férfi.

Illetve a nőkre írtam azt, hogy 10000-ből 1 amelyik szép,csinos és mellette okos,sikeres, stb.

2023. febr. 5. 18:15
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy nekem mi és ki a vonzó ÉN döntöm el, nem pedig te vagy bárki más. A szépség pedig egy relatív dolog, nem mindenki ugyanazt tartja szépnek, jóképűnek, helyesnek. Ja és ez visszafelé is működik, attól még hogy szerinted az adott férfi/nő átlagos vagy épp csúnya, koránt sem jelenti azt, hogy valóban az is. Elvégre neked vannak teljesen irreális elvárásaid és elképzeléseid a külső terén.

Az pedig, hogy 10 ezerből 1 szép és mellé kedves nő van pont annyira nem igaz, mint hogy a jóképű és emellé kedves, normális férfi ritka, mint a fehér holló. Hasraütésszerűen én is bármit ide tudok büfögni, csak amikor a való életben szerzett tapasztalatok teljes ellentétjét mutatják azoknak, amiket nagy mellénnyel állítasz.. nos az nem kicsit mosolyogtató és egyértelműen semlegesíti a baromságokat, amiket összehordasz.

2023. febr. 5. 18:32
 59/71 A kérdező kommentje:

A szépség bizonyos szinten objektív. Ha van egy jóképű férfi vagy egy nagyon szép és csinos hölgy akkor bizony azt a nagy többség elismeri. De attól mert neked tetszik a párod és szerinte jól néz ki még nem feltétlen igaz.

Az meg, hogy én leírtam, hogy szép,csinos és mellette okos,sikeres, stb. majd te erre úgy reagálsz, hogy "szép és kedves" az már megint mutatja, hogy mennyire megy a ferdítés tőletek.

2023. febr. 5. 18:35
 60/71 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó nagy “bizonyos szinten” meg nem objektív. Mindenkinek más az ízlése. Milliószor fordult már elő, hogy akit a barátnőm nagyon jóképűnek tartott, én max átlagosnak mondtam volna, akire meg én mondtam, hogy de jól néz ki, arra ő húzta a száját. Nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek ugyanazt jelenti a jóképűség. Ha ezt valakinek magyarázni kell az már rég rossz.

Akkor szép és okos meg stb. Így jobban érzed már magad? A mondanivalód ettől függetlenül ugyanúgy baromság. Tényleg olyan csekély értelmi képességekkel rendelkezel, hogy azt hiszed a külsőnek bármi köze van ahhoz, hogy az adott ember okos-e? Sikeres-e? Kedves-e? No komment. Vagy talán, ha valaki szép, akkor már okos nem lehet?

Amúgy teljesen mindegy, mert te olyat vársz el külsőleg a nőktől, amit te magad nem tudsz nyújtani, a valóságtól totálisan elrugaszkodtál.

2023. febr. 5. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!