Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 3 különböző apától. Milyen társkeresési tanácsokat adnátok neki?
#32!
Az ilyen nőknek mindig van arra ideje, utána meg ide írja a kérdéseit hogy: mit csináljak, vér a párom.
"nem fogom szégyellni, hogy megszabadultam 3 gerinctelentől/bántalmazótól/élősködőtől és nem szívtam évekig, hogy ne ítéljen el pár szemellenzős, akik nem látnak tovább az orruknál."
Nem azt kell szégyellni, hanem hogy annyira vakon vagy, hogy háromszor is szarba nyúltál, ráadásul annyira, hogy még gyereket is sikerült összehozni, mert évek alatt nem esett le, hogy annak a palinak nem kéne szülni.
Ja, tudom, minden elhagyott tróger pasi egy szent volt előtte, aztán egycsapásra változott meg, véletlenül se voltak előtte a pár év együttélés alatt jelek, hogy azért mégse olyan marha tökéletes.
EZÉRT gáz a 3 gyerek 3 apától, nem azért, mert nem vagy hajlandó szar kapcsolatban maradni. Egyszer mellé lehet nyúlni, ok, de tapasztalt fejjel 3x is? És nem, nem csak a huszonévesek szerint jujdegáz ez.
35N, 2 gyerek, 1 apa ;)
Szinte minden házasság válással ér véget, ez nem vakság, a kapcsolatok tönkremennek. Értem, hogy most épp virul a fejed, elhiheted, hogy másoké is pont így virult. Illetve nem tudhatjuk, miket tűrtél meg, amiket én, vagy más nem tűrt volna meg. Szóval lehet itt mosolyogni hozzá, de én a "hiszem, ha látom" elvet vallom, és bármelyik boldogságban úszó(vagy nem úszó házas férjét már rég ejtettem volna. Nem mellényúlás, és csak pillanatnyi állapotról tudsz nyilatkozni. És csak arról, amit te tudsz, ha egy hét múlva bejelentené a férjed, hogy terhes a szeretője és mostantól gyerektartást kell fizetni, de ő veletek akar maradni, te is néznél. Szóval nem nagyon nyom a latban, hogy épp egy pár évig boldog voltál.
Egy pár évig mindenki boldog és úgy néz ki, jól választott, majd ha leszel olyan 70 és a halál közt, akkor lehetne mondani, hogy háhá, jól választottam, de nézd csak meg a statisztikát.. és aki házas marad, azoknak is csak elenyésző része teszi boldogságból, a többség megszokásból, anyagi érdekből marad együtt "vénségére". A háromgyerekes anya elsőre és másodszorra is elégedett volt évekig.
Na meg ugye a megcsalások.
áh. Nem akarom elrontani az örömöd, de mind voltunk boldogok és elégedettek huzamosabb ideig, pont olyanok, mint te. Lehet téged "csak" megcsalnak, vagy a te férjed fogja magát elhanyagolni, meghízik, nem mos fogat, nem öltözik rendesen.. vagy a te férjed megy külföldre dolgozni a "családért", vagy a tiéd lesz impotens(illetve rád már nem áll fel) vagy neked nincs orgazmusod szexnél, amit a párod okozna, vagy te kapsz becsmérlő megjegyzést néha, vagy te viszed a háztartás nagyobb részét, szóval lehet olyasmi, amit nem is tudsz, vagy amit nem észlelsz gondnak, másnak meg az lenne és később neked is az lesz, ha majd kicsit öntudatodra ébredsz.
35 Nem beszelve arrol, hogy tok jo, hogy ott a harom gyerek, ertem en, hogy az anya attol meg lehet boldog a gyerekeivel, tok mindegy, kik az apjaik. De ott van harom kulonbozo gyerek es mind a haromnak azzal kell felnonie, hogy az apjuk egy fsz.
Mondjuk jo bonding lehet a tesok kozott, amikor szulinap az egyikre szarik az apja, majd a masik ketto meg tudja vigasztalni, hogy nyugi, a mieink is leszartak XD De ha meg a harombol az egyiknek olyan jut, aki azert foglalkozik vele, a masik ketto majd nezheti, hogy veluk miert nem. Esetleg ha kettovel foglalkozik, a harmadik ul majd egyedul es szomorkodik, hogy neki miert nem ilyen jutott. Hat ez tok jo, tenyleg.
A legszerencsesebb, ha talal a no akkor egy fix partnert, amikor meg mind a harom kicsi, es az uj partner mindet ugy kezeli, mintha a sajatja lenne. De a legvaloszinubb, hogy a legidosebb gyerek mindenkepp szivni fog, mert o mar tul idos lesz addigra, mire lesz egy fix partner.
Nincs azzal semmi baj, ha valaki sok gyereket szeretne es termeszetesen ki lehet lepni a szar kapcsolatokbol, gyerekkel is, illetve nem visel meg minden gyereket az egyik szulo hianya, parom sem ismerte az apjat, es teljesen normalis, defektmentes felnott lett belole, azt mondta, soha nem erdekelte ez a tema, mert ott volt neki az anyja, a baratai es ez eleg volt. De emellett ott van az a rengeteg ember, akinek viszont mindenfele komplexusai alakultak ki a szulok miatt, mert rengeteg kisgyerek magara veszi, hogy OT hagytak el, nem a szulojet.
"De ott van harom kulonbozo gyerek es mind a haromnak azzal kell felnonie, hogy az apjuk egy fsz."ó, minden gyerek szív a szülei miatt, csak máshogy:D Van gyereked? Ha lenne, tisztában kellene lenned vele. Valaki a kövér szüleit szégyelli, van, aki az elhanyagolót, van, aki túlbuzgót, van, aki az alacsonyan képzettet, van, aki a csórót, van, aki a munkamániást, van, aki a túl rideget, van, aki a nem ölelgetőset, van, aki a túl sportosat, van, aki azt, hogy megnéz magánál fiatalabb lányokat az apja, van, aki azt, hogy az anyja nem tud főzni, van, aki azt hogy pofont kap valamiért, más meg azt, hogy bármit tesz semmi nem érdekli a szüleit, utolsó meg mondjuk azt, hogy az apja halálra szidja és elhordja mindennek az anyját, vagy épp csak az új nőjével nyalják-falják egymást, és sosincsenek kettesben a gyerekükkel, mindig csak hármasban. (Esetleg más gyerekekkel is)
Ha hárman vannak mind rájönnek erre, hogy lehet, hogy mondjuk a Bence apja mindig elviszi szülinapozni és együtt társasoznak, videójátékoznak közösen, de a Szilvike apja meg küld 50 ezer forintos drónt maga helyett, a Nóri apja meg elviszi magával motorozni és bemutatja a haverjainak.
Olyan sokféleképpen el lehet cseszni, hogy nincs rá elég szó, és sokféleképpen lehet jól is csinálni. Ti nem figyeltetek általános alsóban? Akkor tudatosul a gyerekekben az ilyesmi. Az én osztálytársaim szülei közt volt nagyszakállú-elhanyagolt külsejű apuka, aki büdös izzadságszagú volt, volt kiabálós káromkodós, volt nagypapa korú, volt elfoglalt, volt akinek "csak" eladó volt az anyja, volt anyuka aki olyan kövér volt, hogy két szék kellett neki anyáknapján, volt, aki azt mondta az anyja nem tud sütni-főzni, és égett a feje, mi is rácsodálkoztunk.. A legtöbb szülő(azaz mi:)) rosszak vagyunk valamilyen téren és rossz érzést fogunk okozni/okozunk a gyerekünknek, hogy azt kívánja néha, hogy más szülője legyen. Ez elkerülhetetlen. Aztán majd nagyobb lesz és viszonyít, hogy lehet, hogy annyira nem volt jó, de lehetett volna rosszabb is, és amibe belenő az ember, mindig kevésbé értékeli rossznak, mert azt már ismeri.
Sokfajta szr apa van, a nemtörődöm-csórót nehéz kifogni, főleg ha más "erénye sincs", pl nem lehet tőle szép egyenes pisze orrot örökölni, de annak is lehet ám örülni, hogy legalább nem ütött meg, nem égetett le, nem szégyenített meg mert nem voltál kitűnő vagy ilyesmi.
Egyébként ha 3 különböző apás gyerek van, az egyrészt olyan, mintha lennének tesói(hisz együtt nőnek fel és féltesók), másrészt meg olyan, mintha miniközösség lenne körülötte, kb ilyen unokatesós szint. Szóval három gyerek három apától nekem ilyen szempontból pozitív, meg anyagi szempontból is, meg szerintem hasznos is, hogy nem közösen utálnak egy apát, meg lehet látni rajtuk a különböző genetikát, és még olyan sincs, hogy 3 gyerek két apától, hogy kettő közelebb álljon egymáshoz eredetileg, kirekesztve egyet, mert ők "édestestvérek, a másik meg csak fél". Illetve mind ismerik a többiek apját is, a legidősebb 3 apát is.. érdekes na, és nem negatív értelemben.
Mázli, hogy csak egy gyerekem van, nem tenném meg vele, hogy következőre két tesója is szülessen egy apától, én is csak egyet vállalnék az új párommal(és remélem neki már lesz gyereke más anyától). Ha meg nem jön össze, az utána következő párommal elgondolkoznék egy harmadikon, de alapvetően nem támogatom a 40 körüli szülőket, szóval ezt igyekszem nem számításba venni, de bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!