Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anya 3 gyerekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 3 különböző apától. Milyen társkeresési tanácsokat adnátok neki?

Figyelt kérdés

2023. febr. 2. 17:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
97%
Használjon fogamzásgátlót és gumit is.
2023. febr. 2. 18:26
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek , 4 apa, ...
2023. febr. 2. 18:27
 23/47 anonim ***** válasza:
24%
Szabad veled ismerkedni?
2023. febr. 2. 18:35
 24/47 anonim ***** válasza:
77%
20: ez oké, de miért kell minden palinak szülni? Tényleg mint valami tenyészkanca.
2023. febr. 2. 18:36
 25/47 anonim ***** válasza:
83%
9# ekkora baromságot, kérdező. Szereti a kolbászt, ok. Más is. 3 gyerek 3 apától viszont nem ezt mutatja, hanem a józan gondolkodás teljes hiányát
2023. febr. 2. 18:42
 26/47 anonim ***** válasza:
60%

Ha Angelina Jolie gyüjthet minden színből egy gyereket, akkor a háromgyerekes anyát se vessétek meg!

Csak így tovább csajszi!

2023. febr. 2. 18:45
 27/47 anonim ***** válasza:
88%
Anyagilag még mindig jobban járt, mint ha egy apától lenne az összes, hisz így a gyerektartás 3 felől jön. :D
2023. febr. 2. 19:00
 28/47 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem csóró csaj itt csúnyán ki lett offolva.

Kegyetlen ez a GYK néha.

Egyébként mindig van olyan aki leállna ilyen nővel is, szóval nem reménytelen, de a normálisabb csávók tuti nem fognak leállni egy ilyen nővel. :D

2023. febr. 2. 19:02
 29/47 anonim ***** válasza:
23%
Azt mondják a remény hal meg utoljára, de figyelj oda kit engedsz az ágyadba, mert vannak tipikus férfiak, akik gyermekes nőkre hajtanak szex miatt, kevés a normális.
2023. febr. 2. 19:20
 30/47 anonim ***** válasza:
13%

Gondolom több gyereket akart már az elején, csak gyorsan rájött, hogy rossz pasit választott. Mivel mindenki válik szinte, előtte meg voltak kapcsolatai, lehet újraházasodni is, ezért tök normális, ha háromszor is mellényúl, várható volt.

Tudom-tudom, mindenki úgy megy házasságba, hogy jajj a sírig tart, de azért úgy kb tudják titokban, hogy max 10 év, és akkor már rohadt mázlisták, 5 év körül a legtöbben elválnak, 10 évnél meg szinte biztos.

Egyébként ha az elején rájövök, hogy a másik mondjuk kihasznál, mert én csinálom a házimunka 80át, mellé szar apa is, nem fogok vele még legyártani két gyereket, hanem inkább továbblépek, hogy a következő normálisnak gondolt pasitól szülessen gyerekem.

Nekem mondjuk csak egy van egy apától, már iskolás, de épp csak 31 vagyok, még szeretnék a következő 10 évben(de inkább a következő 4ben) szülni egyet mindenképp, esetleg kettőt 10 év alatt. Egyedülálló vagyok, ha követezőre is pechem lesz, bőven elég lesz tőle egy gyerek, ezért nem is árt, ha van köztük korkülönbség, mondjuk úgy 4-5 év. Ha most összejövök valakivel, várunk 2 évet együttélve, megkér, gyerek stb, és rájövök, hogy mondjuk megcsapja a gyerekét, vagy úgy gondolja a gyerekezés otthon nem munka, és minden házimunkát én csináljak, akkor az lapát. Igen, van ilyen, aki mást mond és mást tesz..

Szóval még én is lehet az a 3 gyerek három apától anyuka, és igazából már most várom, hogy milyen lesz majd a következő gyerekem, aki részben tőlem is örököl tulajdonságokat, meg mástól is, tök izgalmas:) Szóval nekem az elgondolás is tetszik, plusz én az a fajta vagyok, aki lelép, ha szemetek velem és nem változnak, nem fogok éveken át szívni, és várni a csodára, hogy majd ha a gyerek beszélni kezd, változik, majd, ha tudja tanítani, változik, majd, ha visszamegyek dolgozni akkor fog házimunkát végezni, majd, majd..vagy most csak azért krvázott le, mert ivott, most csak ünnep volt, azért ment bulizni a haverjaival, most csak rosszul álltok, ezért dolgozik külföldön egyedül, de majd.. meg ilyenek. AHA. Csupa szr házasság, és általában a nők szívnak. Ritka az, ahol a nő megy félre, mert úgy le vannak terhelve, gyerekneveléssel, házimunkával, mikromenedzseléssel, munkával, hogy magukra sincs idejük, nemhogy félrekacsingatni:)

Na mindegy. Szóval én is lehetek ez az anyuka 10 év múlva, és nem fogom szégyellni, hogy megszabadultam 3 gerinctelentől/bántalmazótól/élősködőtől és nem szívtam évekig, hogy ne ítéljen el pár szemellenzős, akik nem látnak tovább az orruknál.

Egyébként a legtöbb háromgyerekes már 30 felett van, aminek max 10 év szokott lenni felfelé a korhatára társkeresésnél, 40 körül meg senkit nem érdekel, kitől vannak a gyerekeid, amíg van pénzed meg adsz magadra, tanult vagy és nem házsártos, ők már nem akarnak többet(csak pár lúzer, aki harmincasként nem még a tiniéveit élte újra), csak magukra gondolni, felnevelni akik már vannak, élni bele a világba, élvezni a pénzüket, lerakni valami időtállót és vonzónak érezni magukat. Jókat enni, szexelni és pihenni:)

Csak az ilyen kis huszonéves jajjgatnak a gyerektémára, 40 körül megszokott a 2 gyerek két apától, az tök átlag, de a 3 háromtól sem ritka. Nemrég belefutottam egy 29 éves srácba, akinek 7 gyereke volt, ebből egy hármasiker.. brr. Na az extrém

2023. febr. 2. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!