Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedülálló anya 3 gyerekkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 3 különböző apától. Milyen társkeresési tanácsokat adnátok neki?

Figyelt kérdés

2023. febr. 2. 17:30
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
94%
Minek? Negyedik apától negyedik gyerek? Eszméletlen gáz, legalább rakasson már fel egy spirált, ha kotont húzni a pali farkára nincs esze...
2023. febr. 2. 17:51
 12/47 anonim ***** válasza:
93%

Tenyészkanca, köszi de nem.

Alapból utal a nő agyi képességeire ez a cselekedet és a radai rosseb hátára nem kívánnám a 3 apával való cívódást. :D

2023. febr. 2. 17:51
 13/47 anonim ***** válasza:
91%

Minek van ennyi gyereke? Mennyivel kevesbe lenne gaz azt mondani, hogy 3 vagy tobb ex, de nincs gyerek. Minek kellettek a kis csimotak? :DDDD

600 fele modszer van a fogamzasgatlasra, nem hiszem el, hogy valakinek egy sem felel meg.

2023. febr. 2. 17:57
 14/47 anonim ***** válasza:
21%

Az a nagy helyzet, hogy a kapcsolatok 5-10 éven belül befuccsolnak, és már 40 évesen sem ciki elválni és másik családot összehozni(pedig ilyenkor már nem kéne a családosdi, csak a kapcsolat).

Rengeteg ilyen van, mint ő, sőt, az a csoda, hogy nem 4 gyereke van. Gondoljatok bele, aki bevállal csokot 3 gyerekre, leszüli őket 5 év alatt, rájön mégsem jó a kapcsolata a pasival, szerencsétlen még csak egy kapcsolatban volt, és már 3 gyereke van.

Szóval aki pasinként csak egy gyereket hozott össze, az még egészen okos is, ráadásul nem egy pasit "húz le" gyerektartással, hanem többet, így jobban jár, többet kap.

Szerintem ez még egy egészen jó dolog, a legtöbben 45 éves korukra 4-5 gyerekkel lesznek megáldva 2-3 pasitól a csok miatt..

Mit tanácsolnék neki? Hogy vonja be az apjukat is a nevelésbe:)

2023. febr. 2. 17:59
 15/47 anonim ***** válasza:
85%

Azt tanacsolnám, spóroljon kicsit aztan köttesse el magát.

Nagy szivességet tenne az emberisegnek és a leendőbeli partnereinek

2023. febr. 2. 18:03
 16/47 anonim ***** válasza:
92%
14: szerintem nagyon nem mindegy, hogy egy apától van 3 gyereke vagy 3-tól. Kicsit másképp néz ki a dolog. Az első esetben volt egy befuccsolt házasság, na bumm, előfordul. A második esetben meg egy végtelenül ostoba nő képe rajzolódik ki előttem, aki gondolkodás nélkül csináltatja fel magát minden palijával, mert szerinte mindegyik az igazi lesz.
2023. febr. 2. 18:11
 17/47 anonim ***** válasza:
95%
Erre mondom azt, hogy a remény hal meg utoljára de kb esélytelen kategória.
2023. febr. 2. 18:12
 18/47 anonim ***** válasza:
95%
Ha akar még egy negyedik gyereket negyedik apától,akkor hajrá!
2023. febr. 2. 18:17
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Esélytelennek nem mondanám. Van itt a falunkban ilyen iq harcos "hölgy".

És mégis mindnek palija van. Az egyiknek pl van 6 gyereke 4 apától 40 éves, a férje 25 és várja a 7.gyerekét.

2023. febr. 2. 18:18
 20/47 anonim ***** válasza:
28%

Nézőpont kérdése, az is lehet,hogy csak nem marad rossz kapcsolatban, amíg a házasságos lehúz ott hitel vagy ostobaság miatt több évet, elnézett egy két félrelépést stb.

Kicsit többet kell tudni, de önmagában nem ítélném el, több pénze lehet, és amennyiben ő lép ki kapcsolatokból és nem őt hagyják el, kicsit sem ostoba. Szerintem nem érték önmagában a hosszú kapcsolat, mert az nem mesél a minőségéről. Illetve én személy szerint irigylem, aki több embert is meg tud szeretni pár év leforgása alatt, nekem sajnos nem megy az ilyesmi.

Mindenkinek milyen előítéletei vannak ugye.. Én pl nem ismerek egy jó házasságot sem, így számomra minden házasságban élő ember/hosszú kapcsolatban lévő gyáva kilépni, többre tartja az anyagi biztonságot, vagy pl hogy ne nézzék meg, mert másik pasival is újrakezdené az életét, mert két gyerek két apától ciki:)

Meg : "hármat is szültél rossz házasságban" meg mégcikibb, főleg ugye a csok miatt.

Látni kellene, ismerni kellene a nőt meg a háttérsztorit. Társkeresési tippnek meg annyit írjon ki, hogy három gyerekem vna, majd randin vázolja fel a sztoriját, hogy nehogy hátrány érje, mikor nem hülye volt, hanem bátor.

2023. febr. 2. 18:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!