Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresésben, nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresésben, nőként miért nem sikerül túljutnom az első randin? Miért ghostol mindenki utána?

Figyelt kérdés

Teljesen elveszítettem az önbizalmam. Nagyon sok randin vagyok túl, és mégha jól is sikerülnek, utána a pasik mindig lekoptatnak... Egyszerűen sosem kapok 2. randit. Ez mennyire gyakori a mai világban? Normális, szokjak hozzá? Más is küzdd ezzel?

A pasik vagy egyszerűen eltűnnek szépen lassan, vagy a klasszikus szövegek jönnek, pl. Jól érztem magam veled, de... nincs kémia, nem érzem ezt ecc.

Ennyire borzalmasan néznék ki élőben, hogy meglátnak és eldöntik ez nekik nem kell? Ilyen borzalmas a személyiségem?

Vagy csak túl naív vagyok, és mindent elhiszek a pasiknak, amikor bókolnak, és ezért visel meg ennyire ez a dolog...?

Fiúk ti mikor ghostoltok egy lányt az első randi után? Mi késztet rá titeket?

Lányok veletek is előfordul ez? Ez mennyire normális?

Őszintén nagyon megvisel ez az egész lelkileg.

25/L

2023. febr. 1. 19:43
1 2 3 4
 31/36 mikeXxX ***** válasza:
69%

Csak saját dolgaimat tudnám felhozni pèldának amikor mèg társkeresőket használtam !

Amièrt kèsőbb nem akartam találkozni : primitív alpári beszèd , goldigger , igènytelensèg akár ruha vagy akár külsőt nèzve ha találtam nagyon negatív dolgot rajta , drogos vagy piás volt , ez most hülyèn hangzik de idegesető hangja van vagy èppen úgy viháncol hogy mindenki minket nèz , más èletszemlèlet vagy jövőkèp , esetleg +15 kg mint a kèpen , vagy nem jött a kèmia , más szexuális nèzetek . 43f

2023. febr. 2. 18:42
 32/36 anonim ***** válasza:
52%

17-es vagyok.

Hűha, eléggé sikerült félreérteni, kedves #19.

Teljesen egyetértek a 20-assal, de tegyük tisztába a dolgot, mert elég durva zavar van a fejekben.

Első randi netes appról, vagyis egy teljesen idegen, ismeretlen emberről van szó.

Tetszett és volt kémia, de még nem éreztem erős vágyat a csókra. Szerintem egy kis várakozás, készülés a következő randira pont hogy fokozta volna az izgalmat és az élményt.

Emellett testbeszédemmel is kommunikáltam, hogy tetszik, viszont nem adtam egyértelmű jelzést, hogy mehet a csók, annyira nem engedtem közel. Épp ezért kérdezett rá. Mert hogy ő mindenképpen bele akarta passzírozni az első randi végére a csókot, mert az az ő "protokollja". Tehát nem én követtem protokollt meg nwm én játszottam az agyam, hanem ő, hogy a saját belátása szerint akart haladni, nem pedig a kettőnk közti dinamikának megfelelően (azaz látva, hogy még nem adtam zöld utat). Megkérdezni szerintem amúgy is gáz, de ha ez nem lett volna elég, akkor a szóhasználat is instant sivatag. Utálom a "smárolás" szót, annyira proli, semmi romantika meg érzés.

És igen, mert hogy én nem receptet követtem, hanem azt szerettem volna, ha az ismerkedés aszerint halad, ahogy nekem komfortos, ahol érzésből jön a csók, nem a srác forgatókönyve szerint. Nekem ez fontos, kell a testiséghez. Szerinted mégis mennyi érzés lett volna abban a csókban 3 óra ismeretség után, úgy, hogy utána lazán kioffolt? Vagyis csak az egoját akarta etetni, vagy gyors szexet remélt. Mert ha valóban szimpatikusnak talált volna és lettek volna érzései, akkor nem zárja le emiatt. Nem játszmázásból nem mentem bele, de pont jól megmutatta a valódi énjét és a szándékai "komolyságát" a dolog.

De hogy konkrétan reagáljak a féligazságaidra: igen, a pupill pár másodperc alatt eldöntötte, hogy fizikailag tetszik. De ettől nem fogok pár óra után csókolózni meg lefeküdni vele, mert az már nem csak a fizikai vonzalmon múlik. Ahhoz mélyebben kell ismerni. És hát ezzel jól bemutatkozott. Szóval semmi protokolláris színjáték nem volt ebben. (Ha ilyen művelt vagy, hogy ilyen szavakat ismersz, legyél csak ennek a töredékéig nyitott és EQ-val rendelkező, és megérted.)

Szóval nem így mennek tönkre a nők, hogy ismerkednek is magával az emberrel, mielőtt lefeküdnének. Hanem pont az lett volna rossz hatással rám, ha csókolózok egy ilyen alakkal, akinek a testiség ennyit jelent, aztán meg hormonokkal meg érzelmileg belegabalyodok, és elveszítem az eszem meg az önbecsülésem, mert a hormonok drogként hatnak rám és nem akarom magam előtt beismerni, hogy a függésem tárgya egy érzelemmentesen b.szó fuckboy, és inkább szenvedek egy rossz kapcsolatban ahelyett, hogy kicsit jobban megismertem volna, mielőtt szabadjára engedem a hormonjaimat és elkezdek kötődni hozzá.

2023. febr. 3. 21:47
 33/36 anonim ***** válasza:

31# Ez hülyeség, nem ez volt a kérdés.

Sokra megyünk vele, te személy szerint kit nem akarsz randiztatni másodszor.

Akiket te felsorolsz, lehet másnap párt találtak.

De itt arról van szó hogy a kérdezőt mindenki ghostingolja.

2023. febr. 4. 07:19
 34/36 mikeXxX ***** válasza:
52%
33# Lehetnek ezek is a kérdező problèmái is! Valószínűleg innen senki sem ismeri személyesen tehát konkrèt választ senki sem tud adni neki ezügyben hogy mi a baj vele de ha van nèmi önismerete akkor ezekből is felismerheti a problémákat magában . Remélem így már érthető miért saját magam hoztam fel példának!
2023. febr. 4. 13:18
 35/36 anonim ***** válasza:
34# Akkor meg mia f..ért lett lepontozva a többi aki hasonlót írt?
2023. febr. 4. 16:56
 36/36 mikeXxX ***** válasza:
35# Fogalmam sincs èn nem pontozgatok senkit elvileg valahol látható ki mit pontoz de èn sosem kerestem mert pont nem èrdekel ki pontoz le vagy èpp fel !
2023. febr. 4. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!