Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresésben, nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresésben, nőként miért nem sikerül túljutnom az első randin? Miért ghostol mindenki utána?

Figyelt kérdés

Teljesen elveszítettem az önbizalmam. Nagyon sok randin vagyok túl, és mégha jól is sikerülnek, utána a pasik mindig lekoptatnak... Egyszerűen sosem kapok 2. randit. Ez mennyire gyakori a mai világban? Normális, szokjak hozzá? Más is küzdd ezzel?

A pasik vagy egyszerűen eltűnnek szépen lassan, vagy a klasszikus szövegek jönnek, pl. Jól érztem magam veled, de... nincs kémia, nem érzem ezt ecc.

Ennyire borzalmasan néznék ki élőben, hogy meglátnak és eldöntik ez nekik nem kell? Ilyen borzalmas a személyiségem?

Vagy csak túl naív vagyok, és mindent elhiszek a pasiknak, amikor bókolnak, és ezért visel meg ennyire ez a dolog...?

Fiúk ti mikor ghostoltok egy lányt az első randi után? Mi késztet rá titeket?

Lányok veletek is előfordul ez? Ez mennyire normális?

Őszintén nagyon megvisel ez az egész lelkileg.

25/L

2023. febr. 1. 19:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
3%
Mert olyan ronda vagy!
2023. febr. 1. 21:13
 12/36 anonim ***** válasza:
0%

Valami miatt mégis csalódnak benned élőben.

Ezt kéne megtudni hogy ennek mi az oka. Valós képek vannak rólad fent? Kg/cm stimmel?

Esetleg személyiség hang, viselkedési stílus ami miatt eltűnnek, esetleg ápoltság hiánya stb.

2023. febr. 1. 21:28
 13/36 anonim ***** válasza:
2%
A kérdező valószínűleg trollkodik és arra kíváncsi, hogy hány privátot kap, ha kiírja, hogy 25/L
2023. febr. 1. 21:32
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Keresik a még tökéletesebbet.

Nyugi, még húsz év múlva is ugyanígy fogják keresni.

2023. febr. 1. 21:47
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Későn értek haza és anyukájuk megtudta hogy randiztak, azóta szobafogságban vannak.
2023. febr. 1. 23:04
 16/36 anonim ***** válasza:
25%
Ne online ismerkedj
2023. febr. 2. 01:21
 17/36 anonim ***** válasza:
80%

22 éves lány vagyok, és ugyanezt tapasztalom.

Sok különböző kép van fent rólam, arc és alkat is jól látható és egyezik a valósággal (szép vagyok). Nem hiszem, hogy ott a gond, hogy mást kapnak élőben, mint online.

Nekem elég vegyesrk az okok, nem mondanám, hogy egy kaptafára mennek a randik és hogy miért sikertelenek.

Van, ahol én nem érzem a kémiát, vagy elég unalmas lesz, vagy mélyebb beszélgetés során kiderülnek összeegyeztethetetlen tervek. Vagy egyszerűen nem érzem, hogy kellő tisztelettel kezelne, csak egy sima haveri találkozó, semmi gesztus, ami randivá emelné. Itt én se voszem tovább. Lehet, 1-2 napig írunk, de a srác se lelkes, elhal a dolog.

Aztán a másik eset, amikor jól érzem magam randin, megvan a kémia és az összhang. Egy ilyen randim volt, ott a srác (feltehetőleg) azért offolt ki, mert rögtön az első randi végén - a szavaival élve - le akart smárolni, én meg kitértem előle. Utána másnap megírta, hogy jól érezte magát, de szerinte nincs összhang köztünk. Pedig a randin már a következő találkozót szerveztük helyben. Szóval gondolom, az is lehet ok, hogy a srác gyorsabban haladna és türelmetlen, másfelé könnyebb utat remél. Vagy egyszerűen hazudik és nem is kapcsolat lenne a célja, csak valami laza szexelgetés.

Szerintem nem azzal van a baj, hogy online ismerkedsz. Én ismerkedek mellette élőben is, de ha csak nem egy hosszú ismeretség előzi meg az első randit, akkor szerintem pont ugyanúgy ismeretlen a másik. Pl ha valami rendezvényen találkoztok és nincs alkalmatok sokat beszélni és utána rád ír, vagy valahol leszólít, az kb ugyanúgy 0 ismeretség, üres lap, és bár jobb ismerkedős sztori, mint a tinder, de ennyi csak a különbség. A randik nagy része az elején ugyanúgy ismerkedés. És ugyanúgy kiderülhet pár randi után, hogy nem igazán érdekel a másik, nagyon mások a tervek, meg elsőre érdekes volt, de jobban megismerve mégsem vonz annyira. Talán az egyetlen különbség az, hogy az élőben megismert ember feltételezi, hogy ő az egyetlen, komolyabban odateszi magát, míg online nyílt titok, hogy mindkét fél randizik de minimum írogat még egy csomó másik jelölttel. Tehát komolyabban veszi az ismerkedést, aki nem az appról jön. De attól még nem biztos, hogy jobb partner vagy jobban összeilletek.

2023. febr. 2. 08:28
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

17 folyt.

Szerintem ne keseredj el. Járj el élőben is társaságban, ott tudsz rögtön visszajelzéseket kapni anélkül, hogy a helyzetre rá lenne húzva, hogy randi. Ez tid egy kis nyomást helyezni mindkét félre, hogy az első találkozás egy randi és ott dől el minden. És ha nem érzik azonnal, hogy ez a tökéletes, akkor tovább állnak. Én nem így teszek, de lehet, sokan ezt csinálják.

Illetve nem lehet, hogy kicsit stresszelsz?

Másik dolog, hogy az appon írásban kommunikáltok. Sokat írtok? Mert lehet, hogy napi 1-2 üzenet az bárkivel megy relatíve szellemesen és gördülékenyen, de aztán élőben mégsem dinamikus a kommunikáció. Ezt hogy érzed? Nem kell túl komolyan venni, egy kis vicces sztori, (nem degradáló!!) önirónia, helyzetkomikum mindig jöhet. A humor remekül mutatja a kompatibilitást.

Minden srác tetszett? Vagy azért akadt, akivel te sem érezted az összhangot? Ne akarj túlságosan megfelelni nekik, add önmagad. Merd magad előtt is bevallani, hogy "jó srác, de nem illünk össze", és ne vegyél fel idegen szerepet, hogy megfelelj neki. Ne fuss utánuk, mert annál inkább elveszítik az érdeklődésüket. Ami nekem fontos tanulság volt, hogy hagyjam kicsit ülepedni a csendet. Ne akarjam mindenáron valahogy kitölteni szavakkal, mert az csak erőlködés lesz. Hagyjam, hogy ő is tegye oda magát, ne csak én akarjam lenyűgözni. Illetve ha szóba kerül, én szeretek megosztó témákat is felhozni. Nem a politikára gondolok, hanem inkább magamról kicsit tabus dolgokat. Ha zavarja, akkor úgyis meg kéne játszanom magam, hogy megfeleljek. De lehet, pont értékeli a merészséget és az őszinteséget.

2023. febr. 2. 08:39
 19/36 anonim ***** válasza:
6%

#17: "Szóval gondolom, az is lehet ok, hogy a srác gyorsabban haladna és türelmetlen, másfelé könnyebb utat remél. Vagy egyszerűen hazudik és nem is kapcsolat lenne a célja, csak valami laza szexelgetés."

Ha elmondásod szerint megvolt a kémia, akkor minek kéretted magad? Olyan szomorú, hogy régen a zsebkendő-elejtős időkben még a férfiakat férfinak nevelték a nőket pedig hölgyeknek most meg mindkét nem tele van identitászavaros szerencsétlenekkel.

Ezek a "jaj, ez nekem túl gyors" dolgok mindig is protokolláris színjátékok voltak a történelem során, a biológia nem így működik, pár másodperc alatt eldönti az agyad a pupulla által befogadott információ alapján, hogy vonzó-e a szemben álló egyed és a feromonok alapján genetikailag passzoltok-e.

A civilizált ember még összeegyezteti a személyiséget is, de a fogamzásgátlási lehetőségek aranykorában már a véletlen teherbeeséstől sem kell félni.

Az a "jaj én nem olyan lány vagyok, ez nekem túl gyors" dolog azokból az időkből ered, amikor se teste se lelke nem kívánta a sokkal idősebb földesurat a lánynak, de a családja hasznot remélt belőle és tesztelni kellett a szándékát, mert ha a lány nem megfelelően játssza a szerepét, akkor bukta lett volna az egész. A földesúr ingyen könnyű puncihoz jutott volna és esze ágában sem lett volna elvenni a lányt és koloncnak felkarolni a lány családját.

Ez a "megvan a kémia, de nem csókolunk vissza, kéretjük magunkat" dolog legalább olyan szánalmas a nők részéről, mint a férfiak (pontosabban kisfiúk) részéről az, amikor nem becsülik meg azt a nőt, aki odaadta magát nekik, mert aki nekik széttette az biztosan másoknak is széttette és helyette inkább olyanok után futnak, olyanoknak simpelnek, akik maximum ha elég kitartóak, akkor megengedik nekik, hogy a lábuk nyomát csókolgassák.

Így mennek tönkre a világban férfiak és nők is.

2023. febr. 2. 09:48
 20/36 anonim ***** válasza:
73%

19-es te hol élsz? És hol tanultál történelmet? Az idősebb földesúr feleségül vette a szegény lányt? A nagy fenét, azt kapott meg, akit akart, nem kellett neki feleségül venni senkit, csak a nagy hozománnyal rendelkező nemeskisasszonyt.

Aranyos, hogy így hangoztatod, hogyha megvan a kémia, nosza szexeljünk, a szabadság korát éljük. De nem gondolod, hogy nem mindenkinek elég egy kis kémia? Én egy vadidegennel le sem tudnék feküdni, ahhoz azért kell bizalom is.

Azt meg egyébként megnézném, hogy férfi létedre valóban hajlandó lennél-e egy olyan nőt komolyan venni, akiről kiderül, hogy mindenkivel lefekszik első randin, és 25 éves korára már túl van minimum 20 pasin. Általában a férfiak ilyenkor fújjognak a leghangosabban. Mert persze velem feküdjön le első randin, mert nincs kedvem udvarolgatni, de más pasival is lefeküdt már korábban? Micsoda r.ibanc!

2023. febr. 2. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!