Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresésben, nőként miért nem sikerül túljutnom az első randin? Miért ghostol mindenki utána?
Teljesen elveszítettem az önbizalmam. Nagyon sok randin vagyok túl, és mégha jól is sikerülnek, utána a pasik mindig lekoptatnak... Egyszerűen sosem kapok 2. randit. Ez mennyire gyakori a mai világban? Normális, szokjak hozzá? Más is küzdd ezzel?
A pasik vagy egyszerűen eltűnnek szépen lassan, vagy a klasszikus szövegek jönnek, pl. Jól érztem magam veled, de... nincs kémia, nem érzem ezt ecc.
Ennyire borzalmasan néznék ki élőben, hogy meglátnak és eldöntik ez nekik nem kell? Ilyen borzalmas a személyiségem?
Vagy csak túl naív vagyok, és mindent elhiszek a pasiknak, amikor bókolnak, és ezért visel meg ennyire ez a dolog...?
Fiúk ti mikor ghostoltok egy lányt az első randi után? Mi késztet rá titeket?
Lányok veletek is előfordul ez? Ez mennyire normális?
Őszintén nagyon megvisel ez az egész lelkileg.
25/L
20-as elég buta vagy. Ha valakivel megvan a kémia pár hét ismeretség után, az ritkaság, ami lehet hogy 3 évente fordul elő (nem hetente mint a fejedben), plusz ha tartós a kapcsolat akkor utána nem is keres mást és telnek az évek évtizedek. Persze ehhez az kell hogy legyenek jó emberismerők. Így mondjuk lesz átlag 5-6 pasija mire megvan az igazi a mai zord körülmények között is, ahol nem a szomszéddal ismerkednek, és egy csomó minden közbejöhet.
De ha pl valaki protokoll szerint megy, és összejön valakivel a protokollja szerint de közben elfelejti azt hogy ez végülis érzésekről is szól, akkor jön a jelölt, várakozik, összejön, nem felel meg, oké kövi jelölt, ugyanez 20-szor.
Simán összejön több pasi, mint azoknál akik azt a ritkaságot akiknél tényleg bejönnek egymásnak, nem rontják el az elején azzal hogy nem értik miben vannak benne, és úgy tesznek mintha még távol lennének.
#20: Én azokra fújjogok, akik 25 évesen úgy vannak túl akármennyi (lehet 1 számjegyű is) numerán, hogy engem túráztatnak és még büszkén hangoztaták is, hogy régen voltak neki botlásai, alkalmi kalandjai, de ma már megérett és én nyertem meg azt, hogy engem már túráztat.
Én azt várom el a leendő páromtól, ha már áldozatot hozok érte azzal, hogy hűséget fogadok neki és kitartok mellette és feladom a szabadságom és függetlenségemet, hogy TISZTELJEN MEG ANNYIVAL, hogy én is azt kapom tőle, mint az összes többi farokkal rendelkező egyed a múltjában. Vagy ennél többet, de kevesebbet semmiképp.
És erre ne az legyen a reakciója, hogy akkor inkább letagadja, elhazudja a múltját, legyen benne annyi gerinc, hogy elém állva a szemembe nézve azt mondja, hogy "Igen, az exemet leszoptam/az exemmel ezt meg azt kipróbáltuk, de nem volt jó és sem veled sem az összes többi kapcsolatommal nem fogom ezt bevállalni többet." és enged dönteni, hogy nekem ez így belefér-e.
A használt nő (bármennyire csúnyán és tárgyiasítón hangzik) nem attól használt, hogy más farka is járt benne, hanem attól, hogy ELhasználÓDOTT, lelkileg, mentálisan és te már csak árnyékát kapod a jelenben a nő múltbéli önmagának.
Minősített eset, mikor ezeket a nő jellemfejlődésnek állítja be saját magánál. Például "eltartottam az exeimet és innentől nekem már nem jöhet szóba olyan férfi aki 300 nettó alatt keres és nincs saját lakása". Nagyon sajnálom, ha ez történt vele, de ne rajtam verje le, ne nekem kelljen vezekelnem az exei miatt, amiben felnőtt emberként neki is volt 50%-os része.
Neki se esne jól fordítva, ha folyamatosan azt mondogatnám neki, hogy az egyik exem rúdtáncos volt és vele ilyen meg olyan pózokban is lehetett szexelni, a másik exem olyan perverz kis vadmacska volt, hogy minden bevállalt az ágyban, a harmadik meg engem tartott el úgy, hogy én sosem kértem tőle, mindig azt mondta, hogy neki a pénz nem számít, mert nagyon gazdag volt a családja és ő is.
Egy nő már pusztán amiatt megsértődik, hogy ezeket megemlíted, úgy, hogy egyébként nem magadtól említed, hanem ő kérdezi. Hát még ha arra céloznék, hogy tőle ugyanúgy elvárnám ezt.
Sértődött már meg nő nálam olyan ártatlan megjegyzéstől is, hogy egy 3 évvel ezelőtti képen megdícsértem az akkori hajszínét és nyomatékosította, hogy soha többet nem lesz neki olyan hajszíne és utána minden vita alkalmával azt hallgattam, hogy keressek magamnak olyan színű hajú lányt.
Szóval ezek alapján hadd legyen már jogom egy kezdődő komoly kapcsolatban teljes információ birtokában eldönteni, hogy ez így megfelel-e nekem vagy nem egymást keressük.
És nehogymár a nő sértődjön meg, mikor kihullanak a csontvázak a szekrényből. A férfiakat nézik le meg tartják férfiatlannak, amiben van is sajnos sok igazság a mostani generációban, de közel nem hallok annyi férfit hisztizni még akkor sem, amikor ténylegesen triviális indokkal offolják őt ki.
Egy férfi lassan már azt is csendben kell viselje, hogy a csillagjegye miatt utasítják el vagy offolják ki majd ghostolják, hogy még bizonyítási lehetősége se legyen, hogy ő nem olyan, mint a többi, akivel rossz tapasztalata volt.
Egy nő meg felháborodik azon, ha csak meg merészeled kérdezni neki a múltját, alkalmi kalandok? Hogyisne, mi vagy te, vallatótiszt?
Komolyan ezt fordítva olyan szívesen csinálnám, csak sajnos az első ilyennél szintén a nő sértődik meg, mikor randin megkérdezi, hogy hány éves vagyok, mi a végzettségem, hol, milyen jogcímen lakom, milyen zenéket, filmeket szeretek, mik a hobbijaim, stb.
Pedig ezeknek a felsoroltaknak sincs több jelentősége, ha pusztán a genetikai, kémiai összeillőség és egy egészséges utód szempontjából közelítjük meg, ahol még közös nyelvet sem kell beszélnünk. Illetve MINDKETTŐNEK komoly jelentősége van abból a szempontból, hogy az illető megfelelő-e, hogy együtt éljünk vele az elkövetkezendő évtizedekben és közösködjünk-e bármiben is.
Úgyhogy kedves nők, mikor ti puhatolóztok csak nem a szexualitásra kihegyezve, hanem az egzisztenciára, potenciálra, akkor jusson eszetekbe, hogy nekünk férfiaknak meg igenis fontos az, hogy tudjuk ezeket, hogy megfelelő döntést hozhassunk és persze nektek sem jó, ha több hónap múlva kerültök lapátra vagy mérgesedik el annyira a kapcsolat, hogy nektek kell kimondani a végső szót.
Én is szívesebben mondogatnám, hogy a hobbim a motorozás és az extrém sportok, de nem mondom, mert nem az. Bármennyire is lehangoló. Szívesebben mondanám, hogy van diplomám és szívesebben hazudnám magam egy fiatalabb nő esetén 5-10 évvel fiatalabbnak és még el is hinné, de ezeket sem tartom korrektnek.
Ti viszont (tisztelet a kivételnek) korrektnek tartjátok elmaszatolni a múltat és be se vallani azt, hogy milyen szexuális múltatok van.
Mikor a megfelelő potenciális partner jön szembe és el akartok kelni, akkor ti is lehazudjátok a csillagokat is, csak hogy jó színben tűnjetek fel.
#23: Szívesen tenném, de sajnos engem a lábam közötti nemiszervemért és a két szép szememért nem tart el senki 4 évig, amíg elvégzek egy ilyen büfészakot. És nem, nem fogok levelezőn munka mellett ilyesmit, mert az egyetem lényege pont az egyetemi közösségi élet is lenne meg az, hogy van hova bejárni, vannak csoporttársak, egyetemi bulik, tanulókörök, stb.
Meg sajnos nekem nem a biológiai órám, hanem az egzisztencia-órám ketyeg. Bizonyos korban tőlem nem azt kérdezgetik, hogy miért nincs még férj/gyerek, hanem azt, hogy miért nincs még lakás/autó/felmutatható vagyon, illetve hogyan lehetséges, hogy x évesen még nem jártam y országban, nem tapasztaltam meg z költséges tevékenységet. Meg persze ugyanúgy, hogy ebben az esetben viszont hol van az asszony/gyerek, ami elfogadható indok lenne a társadalom szemében arra, hogy x évesen miért nincs felmutatható vagyonom, miért nem élem a sikeres agglegények gondtalan luxy életét.
"20-as elég buta vagy. Ha valakivel megvan a kémia pár hét ismeretség után,.."
Azt írta, hogy első randin megvolt a kémia, de nem hagyta, hogy lesmárolják. Erre a következő hozzászólás az volt, hogy miért nem lehet szexelni, ha megvan a kémia, miért kell kelletni magát.
Nem pár hét ismerettséről volt itt szó, hanem első randiról.
Ha a szövegértés nem megy, legalább lennél diplomatikus. Ha valaki itt buta, az nem én vagyok.
24
A nőknek és a férfiaknak egyformán ketyeg a biológiai, és az egzisztenciális órája is. Annyi hogy a férfiak cikibbnek tartják ha nincs semmijük, de attól megélni ugyanúgy meg kell mindenkinek. A nőknek is, és sokan diákmunkával végeznek felsőoktatásban, és a 22-vel egyetértek.
#26: Igen, valószínűleg emiatt akarnak olyan kevesen ismerkedni velem, még véletlenül sem azért, mert nem tartanak vonzónak.
És mivel vonzónak nem tartanak de NORMÁLIS vagyok, ezért valószínűleg ugyanezért beszélgetnek, ismerkednek, puhatolóznak és valószínűleg mikor megtudják, hogy anyagi hasznot SEM remélhetnek belőlem, cserébe viszont nem vagyok MÁR az a srác, aki hónapokat áldozott barátzónás nőkre, ezért nincs belőlem semmilyen téren sem előnye, így ugrik a következő jelöltre.
Én is voltam ilyen appon fenn hosszabb ideig. Elárulok valamit, ott a férfiak nem keresnek semmi komolyat, a legtöbb vagy kalandot keres vagy azt sem tudja, hogy mit akar az életben így kalandozik jobbra meg balra. Nekem ez tényleg egy lelki megterhelést jelentett, ugyanezek a tapasztalatok mint neked... És hidd sok más nőnek is... Én letöröltem magam és újra nem regisztrálnám. Nem hinném, hogy ezeken az appokon lehetne társra találni...
29 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!