Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy kifejez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy kifejezetten jóképű, sikeres, izmos, pozitív beállítottságú fiú vagyok és mégsincs most barátnőm?

Figyelt kérdés
Általában nagyon szeretnek a nők, az egyik volt barátnőm amikor ott akartam hagyni azzal zsarolt, hogy kárt tesz magában, de végül nem lett semmi. Ennyire szeretett. Elképesztően jóképű vagyok, izmos, pénzem is van és nagyon érdekes helyen élek. Nagyon szeretnek a nők, az ágyban is jó vagyok és a farkam is kifejezetten nagy amit nagyon élveznek. Sikeres vagyok a munkámban, a karrieremben, egyetemet is végeztem és jó családból származom. Minden rendben van az életemmel. Már 4-5 komolyabb kapcsolatom is volt. Most mégsincs barátnőm, miért? Hogy lehet, hogy egy ilyen megnyerő, jóképű, izmos személynek, akinek ilyen jók a tulajdonságai nincs nője? Mi lehet a gond? (28F)
2023. febr. 1. 16:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Általában nagyon szeretnek a nők, az egyik volt barátnőm amikor ott akartam hagyni azzal zsarolt, hogy kárt tesz magában, de végül nem lett semmi. Ennyire szeretett."

Már megint lebuktattál valakiket hogy ezeket direkt csinálják.

Oké, nem a kérdező mert ő troll, de még szegény troll agyában is ez amolyan büszkélkedni-valóként van jelen. Hülye szadisták akik direkt gyűjtik az ilyen eseteket, én biztos nem kezdenék olyannal aki előad egy ilyen sztorit.

2023. febr. 25. 09:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!