Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy kifejez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy kifejezetten jóképű, sikeres, izmos, pozitív beállítottságú fiú vagyok és mégsincs most barátnőm?

Figyelt kérdés
Általában nagyon szeretnek a nők, az egyik volt barátnőm amikor ott akartam hagyni azzal zsarolt, hogy kárt tesz magában, de végül nem lett semmi. Ennyire szeretett. Elképesztően jóképű vagyok, izmos, pénzem is van és nagyon érdekes helyen élek. Nagyon szeretnek a nők, az ágyban is jó vagyok és a farkam is kifejezetten nagy amit nagyon élveznek. Sikeres vagyok a munkámban, a karrieremben, egyetemet is végeztem és jó családból származom. Minden rendben van az életemmel. Már 4-5 komolyabb kapcsolatom is volt. Most mégsincs barátnőm, miért? Hogy lehet, hogy egy ilyen megnyerő, jóképű, izmos személynek, akinek ilyen jók a tulajdonságai nincs nője? Mi lehet a gond? (28F)
2023. febr. 1. 16:21
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
gyenge trollkodás
2023. febr. 1. 16:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Na így már mindjárt más, gondoltam, hogy elírtad egyébként.
2023. febr. 1. 16:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen pasi a rokonságban, havi 750 nettós fizuval.

(Tehát: jóképű, házias, absztinens, kisportolt, jó fizetés, főiskolai végzettség).

Mit mondjak, olyan nárcisztikus, mint a franc, egy nője volt eddig, 2 hónapnál tovább nem bírta a csaj, pedig szerelmes volt a srácba. (Ő egy tizessel több nálad, kérdező.)

2023. febr. 1. 17:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát igen és még szerény is vagy és mégsincs csajod, hát ilyet.
2023. febr. 1. 20:03
 15/21 A kérdező kommentje:
egymillió csajom van tesó
2023. febr. 1. 20:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Először forintból volt egymilliód, aztán euróból most meg csajból. Szerintem döntsd el végre.
2023. febr. 1. 20:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Mind a háromból van egymillió.
2023. febr. 1. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Mik ezek a kérdések ma istenem 😂😂😂
2023. febr. 1. 21:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Hogy az ilyenek miért nem inkább azt nézegetik egész nap hogy mit nyomtak a vécébe, ahelyett hogy ilyen "kérdéseket" firkálnak ide
2023. febr. 1. 22:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, örülnél, ha egy csajod lett volna életedben:DDD
2023. febr. 2. 07:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!