Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz férfit találni 160cm magassággal 95kgval és gyerekvállalási szándékkal?
29
Igen, köszönöm, minden OK nálam! Pontosan azert irtam azt, amit! Ez szimpla realista attitüd, nem morcosság!
Na mentem futni igy hajnalban, még munka előtt, hogy ne csak a csóró, mamahoteles, értéktelen férfiaknak kelljek, mint szegény kérdező... nekem TALÁN van esélyem erre - bár halovány
Ez nagyon durva túlsúly.
Ne várd el, hogy bejöjj így is a férfiaknak.
Tudom milyen kövérnek lenni, és hogy nehéz változtatni. 120 kg voltam 177 centihez, nem láttam magam annyira vészesnek, és engem sem vettek észre a pasik. Most 40 kg-val könnyebben egyszerűbb a dolgom.
Fogyj le.
szia!
Nekem tetszenek a hasonló nők,szívesen megismernélek én magam is hasonló adottságokkal rendelkezem szóval ha neked ez gond akkor hagyd figyelmen kívül a kommentet,ha nem jelent gondot akkor kérlek írj üzenetet,vagy itt válaszolj és írok neked.
És te ismerkedsz dagadt pasikkal vagy csak szép vékony izmosakkal?
Egyébként meg te vagy súlyosan elhízott (nem, a teltkarcsú az az 55-65 kg lenne kb a te magasságodhoz), de tök vicces, hogy másokat deszkázol meg szólod le a testüket. Te meg egy tehén, koca vagy ennyi erővel. Neked jól esik, ha ilyeneket mondanak rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!