Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg kompromisszumkés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg kompromisszumkészebbek a párjuk külsejével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen ha megnézzük a történelemben párválasztás szempontjából nem számított olyan sokat a férfiak külseje. Voltak persze mindig adoniszok vagy olyanok akik tetszetősebbek voltak és a testmagasság mindig is számított, nem hiába létezik Napóleon komplexus, de nagy átlagban nem játszott szerepet a házasodásban. Ami fontos volt az inkább az egészség és az egzisztencia. Nem hiába volt a mondás is, hogy "ha a férfi szebb egy fokkal az ördögnél már jó", bár én ez utóbbit csak idősek szájából hallottam.

Ma viszont ha megnézzük a közösségi média bűvkörében éljük az életünket és folyamatosan jönnek szembe képek olyan emberekről, akik az átlagosnál sokkal jobb külsővel rendelkeznek. Ez persze mindkét nemet érinti, de a női szépségnek mindig is nagy kultusza volt, szóval ott nincs éppen akkora változás. Meg az is igaz, hogy a mai világban mikor már nem kell annyi nehéz fizikai munkát végezni és alapnak számít, hogy minden lakásban van fürdőszoba, igenis jogos elvárás, hogy a férfiak is legyenek ápoltak, mert meg van rá a lehetőségük. Viszont ezen felül nagyon elvárják a nők, hogy jóképű legyen az illető vagy könnyebben hajlandóak engedni, mint a férfiak?

2023. jan. 29. 10:53
1 2
 11/15 Senior Séf ***** válasza:
56%
Természetesen! A férfi vizuális, a nő inkább emocionális értékek mentén él és ítél.
2023. jan. 30. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Humán etológia.

A férfinak a nő külseje számít.

A nőnek meg az, hogy olyan férfit találjon, aki kitart mellette, és segít felnevelni az utódokat. Mivel egy nő egyedül a vadonban nem tudott gondoskodni a gyerekéről, és valljuk be a mostani világban sem egyszerű.

Szóval legyen megbízható, és azért legyen valamennyi pénze is. Tudom, ezen mindig kiakadtok, de egy munkanélkülinek nem sok esélye van becsajozni. Még akkor sem, ha mondjuk 18 évesen nem feltétlenül úgy választ párt egy nő, hogy szülni akar.

Ezek után persze a külső sem elhanyagolható tényező, de egy jóképű férfi, akinek hetente másik csaja van, nem túl vonzó egy normális nőnek.

Ha ezt leírom, mindig lepontoztok, pedig az ember így működik. Most is nyugodtan.

2023. febr. 11. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
#12! Jó, hát akkor én nem vagyok ember, mert egyáltalán nem így működöm. Biológiai tanulmányaim szerint az utódot először meg kell csinálni és csak utána felnevelni. Szóval nem sokra megyek a megbízható pasival, ha nem tudok vele lefeküdni, mert nem vonzódom hozzá szexuálisan. Nézem a külsőt. Így volt ez 18 éves koromban, meg most 41 évesen is.
2023. febr. 11. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

13-as, végigolvastad, amit írtam? Akkor nem erősséged a szövegértés.

"Ezek után persze a külső sem elhanyagolható tényező, de egy jóképű férfi, akinek hetente másik csaja van, nem túl vonzó egy normális nőnek."

Persze ha te egyéjszakás kalandokra hajtasz, akkor csak az számít, hogy jól nézzen ki. Én azért egy megbízhatatlan Casanovát nem engednék a közelembe. De nem vagyunk egyformák.

2023. febr. 13. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:

#14! Lehet, hogy inkább neked van baj a szövegértéseddel. Nem "ezek után", hanem pont hogy ezek előtt. Normális esetben ugyanis először a külsőt látom és ha nem tetszik, ki se fog derülni róla, hogy munkanélküli, vagy lottómilliárdos.

A szövegértésednél már csak az ítélkező képességed rosszabb. 41 évem alatt pont nulla egyéjszakás kalandom volt.

2023. febr. 13. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!