Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyes femcelek miért hiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes femcelek miért hiszik azt, hogy nekik jár magas, diplomás, milliomos, fiatal, bankár?

Figyelt kérdés
és ami a legrosszabb, hogy az itteni válaszok alapján nem hajlandóak elismerni,hogy ezek túl nagy elvárásos és nem gold diggerkedés mert szerintük ez "csak" alap...
2023. jan. 27. 17:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
7%

#30 De miért is? Mert a pénz önmagában nem elég, azt használni kell: RÁD!

Te vagy a középpont, hogy a bulád rendben legyen, enélkül nem releváns a pasi. Értjük a számító női logikát.

2023. jan. 27. 20:11
 32/72 anonim ***** válasza:
20%

Én tuti nem jönnék össze olyannal aki nettó 500e alatt keres, igaz hogy én a felét keresem de nekem ez jár. És csak olyan jöhet szóba akinek mániája az utazás mindenfele, nehogy már ne utazzunk minden hónapban 3x valahova. Imádok még vásárolni is, de nem a saját pénzemből, mert nincs és ha van is akkor is jobb lehúzni a csávóm.

INCEL vagy ha kétled hogy nekem ez JÁR!

2023. jan. 27. 20:16
 33/72 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, lemaradt hogy van egy mekis diplomám amitől valamiért azt hiszem hogy nekem jár a jóval értékesebb diplomával rendelkező csávó. Nekem csak diplomás, legalább mérnök jöhet szóba mert elvégeztem a turizmus szakot.
2023. jan. 27. 20:19
 34/72 anonim ***** válasza:
0%
Illetve legyen már saját lakása 27 évesen, ez az alap, abba majd befészkelem magam azt viszem a felét ha rosszul alakul a dolog.
2023. jan. 27. 20:20
 35/72 anonim ***** válasza:
0%
Autóból jó lesz a céges is, mindegy, csak ne az én lerúgott szarommal keljen megjelenni a divatos éttermek parkolójában.
2023. jan. 27. 20:22
 36/72 anonim ***** válasza:
0%
Ja, mint Vajna Timike a gyémántbizniszt. Mázlija van hogy nem verte agyon a Damu Roland.
2023. jan. 27. 20:24
 37/72 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos kb ez a szint amúgy a legtöbb ilyen csajnál aki itt kommentelget. :D
2023. jan. 27. 20:26
 38/72 anonim ***** válasza:
43%
És azzal mi legyen, aki örül ha egy napot dolgozott a gyárban, közben más pasik lehúzására játszott éveken keresztül, gyakorlatilag egy senki? Megtörtént eset.
2023. jan. 27. 20:26
 39/72 anonim ***** válasza:
47%
szomorodjon meg
2023. jan. 27. 20:33
 40/72 A kérdező kommentje:
A 32. a bizonyitek arra, hogy az itteni nők tenyleg csak a labuk szet teveset teszik a kapcsolatba vagy meg azt se mert tuti kitalalnak vagy ezer indokot miert ne kelljen lefekudni a pasival,
2023. jan. 27. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!