Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes femcelek miért hiszik azt, hogy nekik jár magas, diplomás, milliomos, fiatal, bankár?
Kérdező!
Miért adsz olyan emberek véleményére akikről amúgy semmit nem tudsz?
Ennek a fele itt férfi, szomorú dagadt nő, panelproli akik csak trollkodnak vagy olyan megszomorodottak hogy itt töltik az idejüket.
El ne hidd hogy nettó 500-600-at keres itt bármelyik is, én pont ennyit keresek és elmondhatom hogy azért marha sok dolgot meglehet ennyiből tenni. Azok akik itt irkálnak, keresik kb ennek a felét.
De ha nem is és mondjuk 500-600-at keresnek és a párjuk is annyit akkor nehogy már havi 1 000 000 - 1 200 000 forintos bevétel ne legyen elég egy normális életre. Innen látszik hogy ezek itt nem keresnek ennyit, mert semmi tapasztaltuk nincs arról hogy ennyi pénzből mit lehet csinálni. Ha van is, akkor meg elég rossz a pénzügyi kultúrájuk. :D
Ez az 500-600 ezres "átlagkereset" borzasztó szubjektív, nem gondoljátok?
Meg aztán minek kéne kocsi-jogsi, ha valakit nem érdekel a vezetés? Attól proli? Én ismerek olyat, aki ékszereket se hord, pedig megtehetné. Mi alapján kategorizálunk? Te megteszed magad "alapnak" és az a tuti? Körülötted forog a világ? Láttam én már különböző életformájú embereket, csak itt veri mindenki magát arra, hogy kolbászból van a kerítés. Baromi sok a nyomorgó, de sok a nagy lábon élő hiteles is (akik majd be fognak dőlni), szálljunk le a földre.
18
Errol szó sincs. Imádok utazni, kirandulni, vacsi, mozi wellnes, stb, és nekem teljesen jó, ha a felesben fizetjük, a baj azzal van, amikor a saját reszedet nem tudod kifizetni. És egy ilyen pasinál ket lehetősegem van: 1, otthon maradok, és lejjebb adok a megszokott életszinvonalamból, (ez nem opcio) 2, Fizetem az ő részet is, (nyilván ez sem opcio, mert egyreszt, senkit nem tartok el, es ennyire nem keresek jól, másreszt, onnatol , hogy nézek rá férfiként?
és akkor mivan ha pont egy olyan pasivalm jársz aki pénzügyileg ok de utál utazni és jobban szeret otthon lebzselni meg netflixezni, esetleg xboxon játszanni és ezért nem akar menni.
Ekkor már nem mondható h neked kell eltartani...
Az 500-600 ezres fizetés nagyon maximum átlag felső kategória. Az egy dolog, hogy a közegedben átlagos, de ha egész Magyarországot nézed, átlag feletti... de még Budapesten is az! Mondom ezt úgy, hogy én is átlag fölött keresek (430+cafeteria), de látom, hogy nem ez az átlag. És még csak azt sem lehet mondani, hogy aki ennyi nem keres meg, az mind b...ott tanulni, lébecolt, lazsált, nincs benne semmilyen lelkierő és nem fektetett be elég energiát, mert egy csomó olyan munkakört sem fizetnek meg, ami egyetemi diplomához kötött és társadalmilag hasznos is... szóval nemcsak a közmunkások, a fogatlan eccerűmelósok, betanított munkások meg a takarítónénik nem keresnek meg 500 nettót, hanem a tanárok, a mentősök, a szociális munkások, a könyvtárosok sem, hogy csak párat említsek.
Az egy dolog, ha vki megvallja, hogy ő x ezer alatt nem áll le senkivel. De hogy ez az átlag, meg ez alatt nem lehet élni egy normális életet, az nettó kamu. Rengeteg olyan párt ismerek, akik ennél kevesebbet keresnek per kopf, mégis kellemes, harmonikus életet élnek gyerekkel, csok meg babaváró nélkül (nyilván örülnének annak, ha hamarabb tudnák törleszteni a lakáshitelt, de ezen felül simán járnak szórakozni, utazni is, a gyerek sem és a szülő sem jár foszlott ruhában).
"Azok akik itt irkálnak, keresik kb ennek a felét."
Tévedésben vagy. Esetleg biztos magadra gondoltál :D
24
Nem járok olyannal, akivel nem egyezünk fő kérdésekben.
26 - Nem magamra gondoltam, de még megtetézem hogy év végén kapok két havi fizetést és évközben még egyet, szóval így már még magasabb az összes és elmondhatom hogy mindent megtudok belőle csinálni amit akarok.
Bocs hogy nincs igényem évi 4x nyaralásra/telelésre/wellnessre, drága éttermekre, a legújabb iPhone 14pro-ra meg a hasonló olyan dolgokra amiket ha vennék/csinálnék valszeg nem maradna sok megtakarításom. Cserébe lazán fizetem az életem és még marad is hó végén.
"Fizetem az ő részet is, (nyilván ez sem opcio, mert egyreszt, senkit nem tartok el, es ennyire nem keresek jól, másreszt, onnatol , hogy nézek rá férfiként?"
Bezzeg ha ő fizet neked az oké, mert nem kell felnézni rád férfiként.
Mellesleg miért csak ettől nézel rá férfiként?
Attól férfi valaki, hogy mennyit virít?
😳😳 ugy látom, te abbol indulsz ki, hogy csak a penzre hajrok! Hát nem! Nem, ekkor már nem mondhato el, de ilyen pasival nem járnék! Ha penzigyileg ok, de nem szeret utazni, akkor ugye nem egyezik az érdeklodesi korunk, tehát nem egymást keressuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!