Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az öregecskedő nők vajon be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öregecskedő nők vajon be tudják-e csapni jó sok festékkel és plasztikai sebészek segítségével a férfiakban évmilliók óta meglévő fajfenntartási ösztönt?

Figyelt kérdés
A férfiakat úgy alkotta meg a természet, hogy termékeny nőket próbáljanak megtermékenyíteni. Persze vannak még melegek, meg mindenféle ferde hajlamúak, akik terméketlen embereket próbálnak megtermékenyíteni, de ők nincsenek sokan. A nők 20 éves koruk körül a legtermékenyebbek, 40 éves nőknek már sokkal nehezebben megy az utódok nemzése. Szóval adott egy szaporodási lehetőségeket tekintve kifutóban lévő nő. Vajon fel tudja-e venni a versenyt a társkeresési piacon jóval fiatalabb nőkkel?

2023. jan. 25. 18:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
A fajfenntartási ösztönt réges régen felülírták a tinderes barbik és a válási statisztikák. Hamarabb mozdul egy 25éves srác egy 40es anyucira, mint korabeliekre, így eleve értelmetlen a kérdés.
2023. jan. 25. 20:34
 12/31 anonim ***** válasza:
A kígyók kígyóznak, az összecsórt fontok csörögnek, az öregecskedó feleségek pedig sminkelnek, így megy ez.
2023. jan. 25. 20:42
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

Te nagyon el vagy tévedve. Képzeld nemcsak 25 éves korig érdekes egy nő. Vannak idősebb férfiak is, akik 30+, 40+, 50+ nem akarnak 20 éves kislányt. Az max 1-2× dugni jó, de társnak, feleségnek nem, túl nagy a szakadék. És egy negyvenes nő még simán nézhet ki nagyon jól, es ugyanolyan termékeny mint egy 20 éves. Sőt a környezetemben azt látom hogy a harmincvégi nők egészségesebbeket szülnek mint a 20 évesek, ami elég érthetetlen, de tény.

Amugy a smink igen, nagyon sokat tud változtatni. Szoktak mondani hogy ilyen polírért egy autokereskedőt lecsuknának. Amugy sok ferfinak nem hiányzik, hogy hazaviszi a 10/10 top csajt, majd szex után a zuhany alól kilép egy bányarém, aki jóindulattal 10/2

(láttam ilyen videot tiktokon, hogy egy 50-nek kinéző májfoltos arcú ronda nőből gyönyörű 20 évest csináltak. Ha mem mutatják a folyamatot, nem hiszem el.)

2023. jan. 25. 21:21
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy konzumidióta.
2023. jan. 25. 21:25
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
A nőket meg úgy alkották meg, hogy a fiatal, erős, szép egyedekkel párosodjon az utódok érdekében, nem pedig a pocakos, kopaszodó bácsikkal.
2023. jan. 25. 21:53
 16/31 anonim ***** válasza:
47%
#10 ezt nagyon is alá tudom támasztani. 25 éves vagyok, de összesen 11 ml hyalronsav van az arcomban, hogy szögletes (szív alakú) legyen az állívem + állcsúcsom. Az ajkaim nincsenek töltve, csakis az állkapcsom, valamint a szemem alatti karikák. Sok 40 éves meg leszakadt arccal mászkál, úgyhogy valóban, a 20on éves korosztály megvan bolondulva ezért a hyaluronsavas töltögetésért meg szinte mindenért is, ami műanyag. Mondjuk megértem, mert nekem speciel teljesen angyalarcom lett.👼🏻
2023. jan. 25. 22:00
 17/31 anonim ***** válasza:
69%
Mennyibe kerül ilyen sok hialuron beadás? És meddig marad az arcodban?
2023. jan. 25. 22:54
 18/31 anonim ***** válasza:
66%
Alapjáraton 100 ezer Ft/ml, de mivel visszatérő páciens voltam, ezért szinte mindig kaptam 10% kedvezményt a kezelésből (nem egyszerre adott be 11 ml-t, többször visszamentem), szóval általában 90k volt/ml. Nagyjából 1-1.5 évig tartós az eredmény, aztán újra be kell adatni, mert felszívódik, csak nem 10 ml-et, hanem elég újratölttetni 2-3 ml-vel évente.
2023. jan. 26. 00:13
 19/31 anonim ***** válasza:

"hogy egy 50-nek kinéző májfoltos arcú ronda nőből gyönyörű 20 évest csináltak. Ha mem mutatják a folyamatot, nem hiszem el.)"

A kamera más. A való életben bőven látszana, hogy nem 20.

2023. jan. 26. 01:24
 20/31 anonim ***** válasza:
63%
#19 nagyon nem értek egyet a hozzászólásod mondandójával, valamint stílusával sem. Én például teljes mértékben elfogadom a múlandóságot, viszont ha lassítani lehet a külsőre gyakorolt negatív hatásait az öregedésnek, akkor azt engedelmeddel hadd tegyen már meg, légyszíves. Nem azért melózok egy életen keresztül, hogy ne tudjak a külsőm szebb megjelenésére, kisebb-nagyobb összegeket rászánni. Van akit nem zavar, ha csúnyul és öregszik, de ellenben nagyon sok nőt igenis zavar, csak sokaknak nincs pénzük megcsináltatni azt, amivel elégedetlenek, mert mégiscsak egy relatíve drága dologról beszélünk. Lefogadom, hogy ha teljesen ingyen lenne a plasztika, valamint a szépészeti beavatkozások széles kínálata, rögtön bejelentkeznél te is valamilyen kezelésre, és itt még csak nem is műtétre gondolok, ugyanis manapság minimális invazivitással (értsd szike és vágás nélkül) nagyon látványos eredményeket lehet elérni mind az arc formázásában, és ránctalanításban egyaránt. Ha azt mondod, hogy te akkor sem mennél semmire, ha ingyen lenne, akkor kamuzol. Nincs olyan ember, aki minden testrészével teljesen meg lenne elégedve. Szóval innentől kezdve nem kéne álszentkedni és erkölcsi magaslatokból beszélni, mert nincs mire. Egyébként sem abban merjük egy ember értékét, hogy volt-e szépészeti beavatkozása, vagy ha te igen, az téged minősít.
2023. jan. 26. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!