Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, várjátok már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, várjátok már, hogy visszatérjen a férfias férfiak kora?

Figyelt kérdés

A médiákok azt sulykolják, hogy a tutyi-mutyi, nyünnyögő, nyim-nyám, tesze-tosza "férfiak" az igaziak, akik "megmutatják az érzékeny oldalukat", veletek pityeregnek a romantikusnak kamuzott filmeken, és behódolva elismerik, hogy a nő az okosabb, erősebb, bátrabb.

De most itt a válságok kora. A szójafiúcskák, a "nem tudom, mit kezdjek az életemmel" lekvárjóskák, az "inkább elvégzem az esztétika-slamasztika szakot" kis hipsterkék kora lejárt. A világ vezetése az alfahímekre vár. A káoszban a nők egy erős, határozott, domináns férfira vágynak. Végre nem kell a korszellemhez igazodva elutasítanotok engem, ha felszednélek titeket, hanem bátran átadhatjátok magatokat az örömnek, hogy egy alfa startolt rátok. Várjátok már ezt az új korszakot?

2023. jan. 25. 11:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

"Amúgy ha olvastál volna Tolkient "

Jól van, lúzerkém, ha TE olvastál volna Tolkient, tudnád, hogy Isildur a dúnadanok közül való, két méteres, tündenyelvekben jártas, uralkodói családból származik, Gondor alapítója. Egy kard csonkjával levágta Sauron kezéről a Gyűrűt, instant bosszút állva az apjáért.

Neked lehet, hogy egy nyafogós soy boy az igazi "badass" karakter, de az emberek többségének nem.

2023. jan. 25. 13:15
 42/54 anonim ***** válasza:
84%
A bosszúállás alfa dolog?
2023. jan. 25. 13:19
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Csak téged nulláznak le Edri, látod 🙃 más kérdéseknél is.

Amúgy te hány órát lógsz naponta a Gyakorin? 12-14? Gondolom ezért szedted le a nicked, hogy ne tűnjön fel.

Kb. minden kérdéshez kommentelsz, de régebben még nem valahogy normálisabb válaszokat írtál, nem pontoztak le 10-ből 9-szer, mint mostanában.

Persze semmi közöm hozzá, csak feltűnt, hogy mostanában mintha erős frusztráció áradna a kommentjeidből. Nagyon sokszor írod másnak azt, hogy bunkó, ez is feltűnt.

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak az meg elég trollszagú, úgyhogy majdnem mindegy mit ír az ember.

2023. jan. 25. 14:09
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

44.

Alapvetően ráfaragtál ezzel a kommenteddel, a kilences választ nem én írtam.

Eléggé sértő a feltételezés is, nem használok olyan kifejezéseket, mint az ott látható "solboy", igazából nem is tudom, hogy ez mit jelent, továbbá nem is érdekel.

2023. jan. 25. 14:15
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözeltem, Edricus!

Na jó, kicsit meg is lepődtem, hogy te ilyen szavakat használsz 😁

Ennél értelmesebbnek gondoltalak, akkor mégse te voltál, bocsánat.

Láttam egy múltkori kérdésben, amiket írtál, elég erős dolgokat.. ide most nem linkelném.

Remélem, azért jól vagy többé-kevésbé!

2023. jan. 25. 14:20
 46/54 anonim ***** válasza:
75%
Hat azt rogton sejtettuk, hogy nem tudod, nem az erosseged ezeket ismerni. Bar mi az erosseged? Ja, a gyk.
2023. jan. 25. 14:37
 47/54 anonim ***** válasza:
0%

47.

Kellene, hogy számítson amit mondasz? Miért is?

2023. jan. 25. 14:39
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Kellene, mert nem kene, hogy legyen alapja :*
2023. jan. 25. 14:46
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

49.

Nagyon gyenge érv - de legalább méltó hozzád.

2023. jan. 25. 14:46
 50/54 anonim ***** válasza:
32%

Én azt várom, amikor az, hogy emberi testben vagy, nem jár azzal a kőzillúzióval, hogy ember vagy.

Az érzékeny oldalát egy egészséges elme nem megmutatja, hanem szüntelen megéli. Ha nincs az is oké, de ha van és meg kell mutatni, akkor ott még vannak gondok.

Én úgy bőgök nem csak filmeken. Hajaj, annyi mindenen, le se írhatnám. Ma is könnyeztem már meg valamit.

Ettől még sokkkkal alfább vagyok, mint te valaha lehetsz. Sokkkkal dominánsabb vagyok, mint azt képzeleted befogadni képes. Sokkkkkkkkkkkkkkkkal öntudatosabb, határozottabb vagyok, mint bárki akit ismertél. Ez mind, ahogy az érzékenység is, az önismeret növekedés, és önfejlesztés velejárója. Ezek nem egymás ellentétei. :))

De amúgy amiket írtál, azok valóban nem az én kategóriám, és a véleményeddel róluk, részben osztozom, bár szememben ugyanannyira eltévedt kisgyerekek, mint te, csak máshogy.

Igazából konkrét választ nem tudok adni, szóval itt hagyom ezt az érdemit. ^^

2023. jan. 25. 20:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!