Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, várjátok már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, várjátok már, hogy visszatérjen a férfias férfiak kora?

Figyelt kérdés

A médiákok azt sulykolják, hogy a tutyi-mutyi, nyünnyögő, nyim-nyám, tesze-tosza "férfiak" az igaziak, akik "megmutatják az érzékeny oldalukat", veletek pityeregnek a romantikusnak kamuzott filmeken, és behódolva elismerik, hogy a nő az okosabb, erősebb, bátrabb.

De most itt a válságok kora. A szójafiúcskák, a "nem tudom, mit kezdjek az életemmel" lekvárjóskák, az "inkább elvégzem az esztétika-slamasztika szakot" kis hipsterkék kora lejárt. A világ vezetése az alfahímekre vár. A káoszban a nők egy erős, határozott, domináns férfira vágynak. Végre nem kell a korszellemhez igazodva elutasítanotok engem, ha felszednélek titeket, hanem bátran átadhatjátok magatokat az örömnek, hogy egy alfa startolt rátok. Várjátok már ezt az új korszakot?

2023. jan. 25. 11:34
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
96%

Idióta vagy. Ez minden esetben kizáróok.

Alapból nem ismerkedik a többség, ugyanis kapcsolatban van. Azért meg még soha senki nem cserélte le a párját, mert egy gagyi fantasy filmben másmilyen volt a szereplő. Ha szerinted igen, azzal csak igazolod, hogy totál idióta vagy.

2023. jan. 25. 11:52
 12/54 anonim ***** válasza:
2%

És mellé mindegyikük tökéletesen borotvált és belőtt sérójú, úgy hogy a történet szerint 10 napja nem voltak civilizált helyen és elvileg végig rohamtempóban haladtak. Legalábbis a filmben így volt, a hitelesség kedvéért valószínűleg.

A regény más tészta.

2023. jan. 25. 11:54
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Melyik gyuruk urat neztetek? Aragorn, mint tokeletes seroju, borotvalt ember?🤣 Vagy a tesoja? Legolast hagyjuk, a tundek mindig minden filmben es sorozatban tokeletesek, a magia biztos szepen tartja oket.
2023. jan. 25. 12:02
 14/54 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tök mindegy, hogy mi az aktuális divattrend, mindig is a férfias férfiak tetszettek és ez már így is fog maradni.
2023. jan. 25. 12:04
 15/54 anonim ***** válasza:
94%
nem
2023. jan. 25. 12:05
 16/54 anonim ***** válasza:
91%
Nem, picur, én igaziból is nevetek, pont így kidőltem oldalra. Pont mostanában vettem észre, hogy az incikék úgy mániája, hogy amelyik férfi nem szexmániás baszógép, azt "nem egészségesnek" titulálják, jó volt látni itt is az erőlködést.
2023. jan. 25. 12:05
 17/54 anonim ***** válasza:
70%

14.

A valóságban több hét civilizálatlanság után nem úgy fog kinézni az ember haja/szakálla mint az övé, az fix.

Ugyanezt a baromságot eljátssza a Trónok Harca sorozat is időnként, de ott azért ügyeltek rá, hogy a fogságban tartott Jamie-nek lenőtt, koszos haja és elburjánzott, koszos szakálla van, egészen addig, amíg meg nem fürdik és meg nem borotválkozik.

2023. jan. 25. 12:06
 18/54 anonim ***** válasza:
95%
Bocs, hogy letöröm a lelkesedésed, de a te aranykorod soha a büdös életben nem fog eljönni 🤷🏼‍♀️
2023. jan. 25. 12:06
 19/54 A kérdező kommentje:

A Gyűrűk urában az alfahímek összefogtak: Aragorn, Gimli, Legolas, Boromir, Gandalf kellettek, hogy lezúzzák a trollt Móriában.

A Hatalom gyűrűiben rögtön az első részben a soy boy tündéket falhoz b.ta a jégtroll, de jött badass bitch Galadriel, és fél perc alatt legyakta azt a kikúrt nagy szörnyet. A férfiak meg csak nyünnyögtek, hogy "nyünyünyü, fáradtak vagyunk, nyenyenye, menjünk már haza..."

2023. jan. 25. 12:07
 20/54 anonim ***** válasza:
72%
A szakáll egy dolog, de úgy tűnik, az apokalipszis akkora sokk, hogy a nőknek se a lábszőrük, se a hónaljszőrük nem nő.
2023. jan. 25. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!