Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlreagálom vagy rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy rosszul kezelem a helyzetet?

Figyelt kérdés

2 hónapja kedtem el ismerkedni egy lánnyal, tök véletlenül találtunk egymásra egy online platformon, de egyikünk sem volt az ismerkedés ellen és az összhang/kémia is jól működött.

Tartott ez egészen kb 2 héttel ezelőttig, mióta folyamatosan azt érzem, hogy kispadon kell ülnöm. Napi 1×, 2× ír arra hivatkozva, hogy nincs hangulata úgy olvasgatni/írogatni, stb. De mikor ír akkor ugyanabban a stílusban, mint előtte, meg egy hete pl egy verset küldött. Gondoltam ebben lehet valami, hogy nincs hangulata írkálni úgyhogy megejtettünk egy hívást, 4 órán át beszéltünk, ahol szintén azt éreztem, hogy minden okés köztünk... Csakhogy azóta 4 nap telt el és egyszer sem írt. Sem snapen, sem instán... Mint aki megszűnt létezni (Nem nyomozgatok utána, szóval nem tudom volt-e elérhető vagy ilyesmi) Nem is az zavar igazán, hogy nem ír, hanem hogy nem kaptam egy korrekt indokot, hogy "semmi kedvem beszélni veled" vagy akármi.

Legszebb az egészben, hogy lassan itt van a dátum ahova kitűztük az első találkozást és most így ez úgy tűnik megy a levesbe... Gondoltam arra is, hogy emiatt érezheti azt, hogy kezd túl komolyra fordulni a dolog vagy megijeszti a tény, hogy nagy hatással van rám. Egyszerűen nem tudom hova tenni.

2023. jan. 23. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Találkozást hogyan beszéltétek meg? Meg van a helyszín és a pontos időpont is? Te írtál esetleg neki vagy úgy vetted, hogy ha nem ír, akkor nem zavarod?

"Írásban meg éppen arról volt szó, hogy mennyire furcsa hogy az emberi kapcsolatok többségében azon buknak el, hogy egyik fél sem hajlandó lentebb adni az egójából"

Ez nem véletlenül egy ilyen féle dolog?? Ő lehet arra vár te írj, míg te arra, hogy ő.

Nem lehet, hogy ezzel tesztel?

2023. jan. 23. 17:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ott is el lett rontva, hogy 2 hónap telt el és még nem volt tali. Régen találkozni kellett volna
2023. jan. 23. 18:37
 13/17 A kérdező kommentje:

Most írt amúgy, szóval vagy nem pasizott be vagy azt is megunta... Csak most ott vagyok ahogy a 11-es írja, hogy ha ez egy próba volt, azon nem mentem át, mert most már én is vagyok olyan mérges és megsértett, hogy egy darabig nekem sem fogja engedni az egom...

#12 Az a nagy gond, hogy jelenleg (még kb 4 hónapig) az ország két végén élünk... Na most ebből kiindulva majdhogynem 1 találka 2 napot vesz majd el. Vizsgák és munka mellett sajnos annyira nem egyszerű összehozni egy találkozást, ha tudod, hogy órák mennek el csak az utazásra és azért együtt is akarsz lenni valamennyit azzal, akivel találkozol.

2023. jan. 23. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezt a tényt tudva én most már hagynám is az egészet a helyedben. Egy randi is necces így. Mi lenne egy kapcsolatban? Alig lennétek együtt. Vagy minden hétvégén egyikőtök keresztülutazza az egész országot? Oké, 4 hónap, de az nagyon sok idő. Én legalább addig jegelném, az alatt mást is találhatsz akár
2023. jan. 23. 19:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez volt pár hete, elengedtem mert később még nehezebb lett volna. Reálisan belegondolva ekkora távolságot nem lehet áthidalni párkapcsolatban, bár 4 hónapot ki lehet bírni de addig lehet még jobban megunja az írkálást.
2023. jan. 23. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:

"Csak most ott vagyok ahogy a 11-es írja, hogy ha ez egy próba volt, azon nem mentem át, mert most már én is vagyok olyan mérges és megsértett, hogy egy darabig nekem sem fogja engedni az egom..."

Nézd valamilyen szinten kölcsönösen nem kerestétek egymást. Nem úgy nem írt, hogy írtál valamit és nem válaszolt, hanem te sem írtál rá és ő sem rád.

Most hogy felbukkant, hogyan indított, nem mondta mivel foglalatoskodott?

"Az a nagy gond, hogy jelenleg (még kb 4 hónapig) az ország két végén élünk.."

Akkor hogyan akartatok ti egyáltalán találkozni? Azt írtad a kérdésben, hogy "Legszebb az egészben, hogy lassan itt van a dátum ahova kitűztük az első találkozást".

2023. jan. 23. 19:08
 17/17 anonim ***** válasza:
15ös vagyok, azt azért hozzátenném hogy nem telik el úgy nap hogy ne jutna eszembe a lány de tartom magam a döntésemhez.
2023. jan. 23. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!