Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy rosszul kezelem a helyzetet?
2 hónapja kedtem el ismerkedni egy lánnyal, tök véletlenül találtunk egymásra egy online platformon, de egyikünk sem volt az ismerkedés ellen és az összhang/kémia is jól működött.
Tartott ez egészen kb 2 héttel ezelőttig, mióta folyamatosan azt érzem, hogy kispadon kell ülnöm. Napi 1×, 2× ír arra hivatkozva, hogy nincs hangulata úgy olvasgatni/írogatni, stb. De mikor ír akkor ugyanabban a stílusban, mint előtte, meg egy hete pl egy verset küldött. Gondoltam ebben lehet valami, hogy nincs hangulata írkálni úgyhogy megejtettünk egy hívást, 4 órán át beszéltünk, ahol szintén azt éreztem, hogy minden okés köztünk... Csakhogy azóta 4 nap telt el és egyszer sem írt. Sem snapen, sem instán... Mint aki megszűnt létezni (Nem nyomozgatok utána, szóval nem tudom volt-e elérhető vagy ilyesmi) Nem is az zavar igazán, hogy nem ír, hanem hogy nem kaptam egy korrekt indokot, hogy "semmi kedvem beszélni veled" vagy akármi.
Legszebb az egészben, hogy lassan itt van a dátum ahova kitűztük az első találkozást és most így ez úgy tűnik megy a levesbe... Gondoltam arra is, hogy emiatt érezheti azt, hogy kezd túl komolyra fordulni a dolog vagy megijeszti a tény, hogy nagy hatással van rám. Egyszerűen nem tudom hova tenni.
Nem is találkoztatok még, igazából nem is ismered. Az, hogy írogatás volt javarészt, nem nagy ismerettség alakult ki.
"Nem is az zavar igazán, hogy nem ír, hanem hogy nem kaptam egy korrekt indokot, hogy "semmi kedvem beszélni veled" vagy akármi"
Tudod hány ember van így? Egyik pillanatról a másikra eltűnik, akivel chatelt. Fogadd el, engedd el. Nem tudsz mást csinálni.
Ha 4 napig nem ír, akkor ezek szerint nem vagy prioritás az életében.
Te is viszonyulj így hozzá, ne tulajdoníts neki jelentőséget. Ezek csak szavak, amit pötyögtök, valójában azt sem tudod kivel írogatsz. Tudsz pár infót, de ennyi. Inkább a fejedben alkotott képbe vagy belehabarodva, mint ténylegesen belé.
Ha nem tudsz így viszonyulni, ami látszik is a kérdésből, mivel neked ez szàmít, akkor el kell engedni. Figyelmet nem tudod kierőszakolni, nem is kell. Annak nincs értelme, hogy ott görcsölsz, mikor ír.
Keress más elfoglaltságot és olyan embereket, akivel kölcsönös az adok-kapok egyensúly.
#1 Az a baj, hogy ez az esetünkben nem egy releváns kérdés, mert sosem köszönünk el egymástól. Általában elég hosszú üzeneteket váltunk és valahogy az első köszönés óta ezt a szálat folyamatosan visszük tovább. Szóval sosem állt le úgy a beszélgetés, hogy na akkor most majd valakinek el kéne indítani egy "Szia! Hogy telt a napod" - al
#2 Ghosting gyanúm van... De ha lesz rá lehetőségem megfogadom
#3 Többségében inkább hívásban beszéltünk, szóval vagy sima vagy videó hívás volt a jellemző... Most azért az írást emeltem ki ennyire mert nyilván 4 nap az 4 nap. Rohadtul érzem én is, hogy ez már több mint hogy "Jajj, bocsi nem értem rá, hosszú napom volt"
Tudom hogy nagyon sok ilyen van, csak valahogy ha az ember találkozik egy másikkal, akivel így ki tudjátok beszélni a mások által kapott traumákat, stb, akkor az ember valahogy bízik abban, hogy na talán ő majd nem lesz egy gerinctelen féreg, mert tudja milyen ezen átmenni... Dehát legalább látom, hogy naiv gondolat volt
"csak valahogy ha az ember találkozik egy másikkal, akivel így ki tudjátok beszélni a mások által kapott traumákat, stb"
Lehet, hogy esetleg a lelkiszemetesládájának tartott, akivel kibeszélheti búját-baját, te meg többet láttál bele. Ezen kívűl, meg nem akart energiát szentelni, hogy csak úgy írogasson, mint írod is a kérdésben, hogy "arra hivatkozva, hogy nincs hangulata úgy olvasgatni/írogatni, stb" Úgymond, ha nincs semmi baja, amiről tud írni, akkor csak úgy nem írkál. Én ezt csak gondolom. Te tudod miről beszéltetek, ha nem ez a helyzet áll fenn, akkor ne vedd figyelembe, amiket írtam.
"Igen, ez így jogos lenne, csak ez oda-vissza működő dolog volt.."
Azt értem, hogy oda vissza volt, de ő lehet ennél nem is gondolt ebbe bele többet, míg te megosztottad a bizalmas dolgaid + ezen kívül is vártad, hogy beszéljetek. De ezt te tudod, hogy miket beszéltetek. Én ezt abból gondolom, hogy 4 napig nem ír, akkor ezek szerint neki nincs szüksége a veled való beszélgetésre. Azt írod most lenne a találkozás időpontja szerintem ahhoz se fűzz sok reményt. Mivel maradt abba a beszélgetés?
Hívásban az utolsó gondolat az volt, hogy mondta hogy próbáljam magam kipihenni, miv a vizsgaidőszaknak számomra most lett vége, meg hogy büszke rám, hogy minde jól sikerült és most már élvezzem, hogy pihenek (de igazából a beszélgetés közben mindenféléről volt szó,onnantól hogy, hpgy ment neki a vezetés,a krimi sorozatokon át, a mesterséges intelligenciáig... Megvoltak a szokásos kis csipkelődéseink. Szóval nem éreztem semmi furcsát)
Írásban meg éppen arról volt szó, hogy mennyire furcsa hogy az emberi kapcsolatok többségében azon buknak el, hogy egyik fél sem hajlandó lentebb adni az egójából és engedni vagy éppen bocsánatot kérni. (Meg ott kérdezte, hogy most amik készültek képek róla azok közül melyikből kérek, mert akkor úgy rendel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!