Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a latin srácok, mennyire igaz nagy szívtiprók?

Figyelt kérdés

Latin alatt azt értem, hogy olasz, spanyol, portugál, latin-amerikai, aki lehet mexikói, venezuelai, argentin, stb....

Lányok, volt valamelyikőtöknek dolga latin vagy latin-amerikai sráccal?

Én nő vagyok, részletekbe nem akarok belemenni, de ismeretségbe kerültem egy latin sráccal.

Azt kell mondjam, nagyon tudott udvarolni.

Én egyáltalán nem akartam őt, úgy gondoltam, ugyan jól néz ki objektíven, de nem a típusom, és én nem vagyok odáig (sok lánnyal ellentétben) latinokért.

Évekig kitartó volt mikor volt is valakim, vagy neki lett.

Nagyon tudta tenni a szépet, sok szeretetet, figyelmet, törődést, figyelmet tudott adni.

Többet mint bárki más.

Akkor is ott volt, amikor lelkileg nem voltam topon.

De utólag az az érzésem, hogy szélhámos lehetett, és az egója miatt volt kitartó.

Egy magyarnál se láttam még ilyet, ennyi ideig próbálkozott volna.

Azt szeretném csak kérdezni lányoktól főleg, milyen tapasztalataitok vannak latin srácokról?

Nagy széltólók?

Ilyenek átlagban, hogy nagyon kitartóak, akár drámáznak is, kezdetben mindent megadnak egy lánynak?

Én arra is gondoltam, hogy sok lányt ugyanilyen kitartóan üldöznek.

2023. jan. 21. 19:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem felejtettem el, csak nem teszek minden nőt egy a kalapba. Nem ezen múlik.
2023. márc. 8. 12:59
 22/22 anonim ***** válasza:

#20 ahogy mondod, sokan annyira passzívak (holott ők írnak először), olyan érzés, mintha egyszerre tíz nővel írogatnának, ezért minimális idő jut csak mindegyikre. De aki egy seggel akar több lovat megülni, végül a földre esik🤣

És én se kimondottan a latin pasikra bukok, de ha ő a legszimpibb, akkor vele fogok randizgatnak, ennyi.

2023. márc. 8. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!