Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a latin srácok, mennyire igaz nagy szívtiprók?

Figyelt kérdés

Latin alatt azt értem, hogy olasz, spanyol, portugál, latin-amerikai, aki lehet mexikói, venezuelai, argentin, stb....

Lányok, volt valamelyikőtöknek dolga latin vagy latin-amerikai sráccal?

Én nő vagyok, részletekbe nem akarok belemenni, de ismeretségbe kerültem egy latin sráccal.

Azt kell mondjam, nagyon tudott udvarolni.

Én egyáltalán nem akartam őt, úgy gondoltam, ugyan jól néz ki objektíven, de nem a típusom, és én nem vagyok odáig (sok lánnyal ellentétben) latinokért.

Évekig kitartó volt mikor volt is valakim, vagy neki lett.

Nagyon tudta tenni a szépet, sok szeretetet, figyelmet, törődést, figyelmet tudott adni.

Többet mint bárki más.

Akkor is ott volt, amikor lelkileg nem voltam topon.

De utólag az az érzésem, hogy szélhámos lehetett, és az egója miatt volt kitartó.

Egy magyarnál se láttam még ilyet, ennyi ideig próbálkozott volna.

Azt szeretném csak kérdezni lányoktól főleg, milyen tapasztalataitok vannak latin srácokról?

Nagy széltólók?

Ilyenek átlagban, hogy nagyon kitartóak, akár drámáznak is, kezdetben mindent megadnak egy lánynak?

Én arra is gondoltam, hogy sok lányt ugyanilyen kitartóan üldöznek.

2023. jan. 21. 19:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%

Itthon a magukat "latinnak" eladó fazonok inkább bírnak észak-indiai kapcsolattal, mint latinnal.

Viszont érdekesség, hogy a latinok is szeretik felvenni a cigó stílust, főleg az olaszok.

2023. jan. 21. 19:58
 2/22 A kérdező kommentje:

Igazi latin srác az illető, nem itteni, latin országból (azt nem akarom megmondani honnan).

Ezért is kérdeztem, kinek milyen tapasztalata van/volt olasszal, spanyollal, vagy latin-amerikaival.

2023. jan. 21. 20:04
 3/22 anonim ***** válasza:
11%
volt cigó munkatársam azt mondta ő félig olasz. kaja közben majdnem megfulladtam.
2023. jan. 21. 20:24
 4/22 anonim ***** válasza:
6%

3.

Mindezt igazolta az "Italy" feliratú mackófelsőjével, mi? Ráadásul ő ténylegesen "Itaj"-nak ejti ki.

2023. jan. 21. 20:27
 5/22 anonim ***** válasza:
13%
Mé nem jó neked egy sukár romagyerek? Az már majdnem olyan. Ne legyél sznob.
2023. jan. 21. 20:30
 6/22 anonim ***** válasza:
16%

5.

"Legyí má rendes!"

2023. jan. 21. 20:31
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Ott is ugyanúgy megvan mindkét véglet, mint itt:

Ő például latin:

[link]

És ő is:

https://www.youtube.com/watch?v=9w35zx5noPQ

2023. jan. 21. 20:43
 8/22 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom az első linken szereplő hapsinak a nők bármit megtesznek...
2023. jan. 21. 20:47
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Danny de Vito is latin srác.
2023. jan. 21. 20:57
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
8: Jaja. Csináltam Tinder tesztet a képeivel 2020 -ban.
2023. jan. 21. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!