Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen igényei/elvárásai vannak társkeresésnél külsőleg és belsőleg egyaránt?
Mindenkinek ilyen nehézkes a társkeresés mostanában?
28 éves vagyok, 183 cm. magas, átlagos/sportos testalkat, hobbim az autózás, motorozás, és a futball. Van tetoválásom, de nincs túltolva, csak 2 darab van. Egyedül élek,mióta vége lett egy 3 éves kapcsolatomnak.
Az én női ideálom kinézetre, 160-175 cm. közti magasság, hosszú haj, hajszín szinte mindegy, legyen ápolt, és ne legyen agyon piercingezve. Belsőre pedig legyen kedves, őszinte, hűséges.
Ezek nagy elvárások szerintetek? Szerintem nem, mert mindenben csak az átlag, nincs átlag feletti igényem, de javítsatok ki, ha tévedek.
Nektek mi az ideálotok? Nektek is nehéz párt találni? Jöhet férfi, női válasz is. Köszi!:)
33-as: kb. 0 az a feltétlen amit leírtam, a legalapabb dolgok, szóval igen, bőven megfelelek ezeknek.
Nem vagyok elhízva, bár nem vagyok se izmos, se sportos, de mint írtam ezt nem is várnám el. 180cm és 75kg vagyok.
Írtam azt is, hogy én is küzdök a rossz fogakkal, de folyamatosan járok fogorvoshoz és próbálom rendben tartani őket, szóval ennek is bőven megfelelek.
Nem vagyok bunkó senkivel, nem szoktam prosztó stílusban beszélni. (Nyilván más ha haverok között pár sör után idiótán viselkedünk, de ez általában nem nyilvános helyen történik.)
Velem elgé sok mindenről el lehet beszélgetni, az instagram celebek meg a ki kivel feküdt le, meg kivel kavart téma nem tartozik ezek közé, ezt elismerem, de leírtam, hogy pontosan az ilyenektől kíméljen meg a sors...
Hűséges vagyok és el szoktam mondani szemtől szemben ha bajom van a másikkal, nem a háta mögött sunyi módon oldom meg a problémáim.
Anyagi helyzetemet átlagosnak írnám le, nem tragikus, de lehetne sokkal jobb is. Jelneleg szülőkkel élek még, de van egy lakásom, amit most tervezek kicsit felúítani, rendbetenni, átalakítani. Nyilván ez idő és pénz, szóval nem megy egyik napról a másikra.
Szóval igen röviden összefoglalva minden "elvárásomnak" megfelelek én is:
ne legyél kövér, ne legyél igénytelen, ne legyél prosztó, ne akarj a másikon élősködni és legyen minimális ismereted, véleményed a világ dolgairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!