Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen igényei/elvárásai vannak társkeresésnél külsőleg és belsőleg egyaránt?
Mindenkinek ilyen nehézkes a társkeresés mostanában?
28 éves vagyok, 183 cm. magas, átlagos/sportos testalkat, hobbim az autózás, motorozás, és a futball. Van tetoválásom, de nincs túltolva, csak 2 darab van. Egyedül élek,mióta vége lett egy 3 éves kapcsolatomnak.
Az én női ideálom kinézetre, 160-175 cm. közti magasság, hosszú haj, hajszín szinte mindegy, legyen ápolt, és ne legyen agyon piercingezve. Belsőre pedig legyen kedves, őszinte, hűséges.
Ezek nagy elvárások szerintetek? Szerintem nem, mert mindenben csak az átlag, nincs átlag feletti igényem, de javítsatok ki, ha tévedek.
Nektek mi az ideálotok? Nektek is nehéz párt találni? Jöhet férfi, női válasz is. Köszi!:)
#10 kétszer szoptam be hosszútávú kapcsolatra olyat, aki egzisztenciálisan teljesen rendbenlévőnek tűnt. Hidd el, az a jobbik eset, ha ezek szex után lelépnek. Rajtam ragadtak, az egyiket 10évig tartottam el és segítettem az önmegvalósításban, ami valahogy mások hibájából (legtöbbször miattam) soha nem sikerült. A másik lassan két éve csinálja ugyanezt, de most van elegem.
Nem baj az ha valaki "csóringer", mindenkinek lehet nehéz időszaka. Másokra hárítani ennek a felelősségét az viszont már nagy baj.
Ui.: A beszólogatást megelőzve: Nyugi, tudom, hogy én vagyok a hülye, hogy megbízom egy férfi szavában. Meg azt is, hogy nem szabad általánosítani. Nem is szoktam. De mostantól akkor is meggondolom kétszer is, hogy kinek mit higgyek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!