Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrémebb kinézetű lányok! Nektek milyen pasi jön be külsőleg?
Figyelt kérdés
Az extrémebb címszó alatt értem: Színes haj, piercing, tetoválás, fültágító stb. A hozzátok hasonló extrémebb kinézetű pasik, vagy inkább a tipikus elegánsabb kombináció? Illetve pozitív-e az nálatok, ha egy pasi átlagon felüli magassággal rendelkezik? Köszi a válaszokat! :)2022. jún. 26. 22:41
1/26 anonim válasza:
Nekem főleg az elegáns pasik jönnek be valamiért a legjobban, de az extrémebbek is tetszenek. A sportos stílus nagyon nem jön be. Az átlagon felüli magasság, nem pozitívum, mivel 160 centi vagyok, így hozzám már kb egy 170 centis pasi is elég magas.
2/26 anonim válasza:
Ha nincs a makkjában piercing, vagy a zacsiban akkor felejtős.
3/26 anonim válasza:
A hasonló stílusú fiúk tetszenek. Szintén színes haj, piercingek, tetkók. A fültágító nem igazán tetszik, maximum kis méretben. Öltözködésre is az enyémhez hasonló stílus tetszik egy fiún.
4/26 anonim válasza:
Magas, öltönyös ferfiak tetszenek!
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ti egyébként ilyen extrémebb stílussal rendelkeztek? Mármint aki az elegánsra szavazott...:)
2022. jún. 27. 09:07
6/26 anonim válasza:
4: "öltönyös". Aludni is öltönyben menjen?
7/26 anonim válasza:
#5 igen, azért írtam, mivel extrém lányokhoz szólt a kérdés. Szeretem a goth és a punk ruhákat, olyanokat is hordok. A hajam most lila, több piercingem is van.
8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :) Nos azért tettem fel a kérdést, mert nekem is eléggé extrém megjelenésem van, (ruhákat illetően is) és mégsem aratok kb semmiféle sikert az ilyen lányok körében, pedig ők a zsánereim...:( Szóval akkor lehet ruhatárat cserélnem, amit már egyszer lecseréltem... Nagyon nehézkes ez a dolog számomra. Esetleg tudnál irányt mutatni, hogy milyen faja elegáns stílus jön be? :)
2022. jún. 27. 10:54
9/26 anonim válasza:
#8 nem csak az öltözködésen múlik... Öltözhetsz akárhogy, ha eröltettnek hat. És nagyon is erőltetettnek hat, ha csak úgy csereberéled a ruháidat, mert hogy épp mi a divat és mi tetszik a lányoknak. Egy ilyen fiú tuti nem tetszene, aki nem is a saját stílusát képviseli. Amúgy meg lehet akármilyen a stílusod, ha a személyiséged nem tetszik a lányoknak. Ráadásul ezek szerint csak magadra erőltetted az extrém stílust. Ezt az extrém lányok inkább cringének fogják találni, hogy csak majomkodsz a ruháikban, úgy hogy amúgy az nem is te vagy.
10/26 anonim válasza:
8as nem csak az elegáns jön be, az extrém is, de csak azokon a pasikon, akikre tényleg passzolnak ezek a stílusok, akik csak azért hordják, hogy villogjanak vele, az inkább nevetséges. Milyen extrém ruhákadt hordtál eddig, milyen ezzel kapcsolatos érdeklődéseid vannak? Mert ha csak divatból csinálod azt könnyű észrevenni és csak nevetséges leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!