Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrémebb kinézetű lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrémebb kinézetű lányok! Nektek milyen pasi jön be külsőleg?

Figyelt kérdés
Az extrémebb címszó alatt értem: Színes haj, piercing, tetoválás, fültágító stb. A hozzátok hasonló extrémebb kinézetű pasik, vagy inkább a tipikus elegánsabb kombináció? Illetve pozitív-e az nálatok, ha egy pasi átlagon felüli magassággal rendelkezik? Köszi a válaszokat! :)

2022. jún. 26. 22:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én tarkopaszra borotválom a fejemet (nőként ez elég extrémnek számít még mindig), és kizárólag szintén tarkopaszra borotvált fejű pasikkal állok szóba. Emellett az is kizáró ok, ha alacsonyabb nálam (175 cm).
2022. szept. 20. 14:08
 22/26 anonim ***** válasza:

Komolyan ilyen szempontok alapján választotok párt? 🤦

Nem csoda, hogy olyan sok a válás.

Amúgy a legtöbb anyuci kiveszi a piercingeket, mert a kölök kitépi szopizás közben, csak mondom.

Én még a hajam is levágattam, hogy ne cibálja folyton azt.

2022. okt. 1. 22:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Mert szerinted (utolsó) talán az vezetne kevesebb váláshoz, ha az ember neki nem tetsző, a saját stílusával ellentétes külsejű párt választana?

Nem akar mindenki szülni, nem kell egyből ezt feltételezni.

2022. okt. 2. 21:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Aki extrémen leszívja a lompost.
2022. okt. 10. 21:59
 25/26 anonim ***** válasza:

"Én amolyan elvont stílust képviselek. Terepnadrág, bakancs, tornacipő, fekete farmer, fekete zenekaros pólók (nagy melegben is). Tetovált vagyok, de tervezek még többet is természetesen, és kisebb fültágítókat is. Van szakállam, amolyan vikingeset akarok."

Hát bocsi, de számomra ez extrém stílusú lánykent, aki azért követi a "divatot", nem hangzik jól. Nagyon bocsi megint, de ilyen stílusú pasikat inkább igénytelenebb, túlsúlyos rocker csajok mellett látni, mint igényesebbem kinéző extrém lányok mellett. Terepnadrág instant off és a vikingszakállat is az igénytelen rockeres/metálos stílussal társítom automatikusan.

Nekem személy szerint az ilyesmi stílus imponál:

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. okt. 11. 17:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Akiket az utolsó linkelt, azok nekem is tetszenek. :D
2022. okt. 11. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!