Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrémebb kinézetű lányok! Nektek milyen pasi jön be
külsőleg?
11/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem erőltettem magamra, épp ellenkezőleg: Nekem az extrém stílus tetszik, és illik hozzám. Pont, hogy az elegáns ruhákban nem érezném magam jól, és érezném erőltetettnek a dolgot. Viszont rengetek ilyen párt láttam, hogy elegánsabb öltözetű pasi + extrém stílusú lány.:( Nem szívesen cserélném le a ruhatáram elegánsabb göncökre... De hát ha az ilyen lányoknak is az elegáns pasik jönnek be nincs mit tenni, cselekednem kell.:)
Én amolyan elvont stílust képviselek. Terepnadrág, bakancs, tornacipő, fekete farmer, fekete zenekaros pólók (nagy melegben is). Tetovált vagyok, de tervezek még többet is természetesen, és kisebb fültágítókat is. Van szakállam, amolyan vikingeset akarok. Járok borbélyhoz is.:)
#11 az elegáns stílus is idétlen ha magadra erölteted, úgyhogy tökmnidegy. Attól hogy valakin van egy ing még nem lesz úriember.
2022. jún. 27. 14:35
13/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor, hogy a hozzátok hasonló extrémebb kinézetű lányokat miért vonzza egy elegáns stílusú pasi. Én azt gondoltam, hogy egy hozzátok hasonló stílusú pasival előbb összejöttök…😅 Tévedtem… Mindegy akkor marad a ruhatár, nem váltok elegánsba, nem is érezném jól magam mint írtam. Ja és persze az egyedüllét is.xD
Nem az öltözködésed miatt fog valaki beléd szeretni. Akinek az egyik nem kellesz extrémen, annam elegánsan sem fogsz
2022. jún. 27. 16:10
15/26 anonim válasza:
Nekem sok piercingem van kék rózsaszín a hajam meg van 2 tetkóm de ne pont ugyan úgy nézzen azért ki
2022. jún. 27. 23:05
3-as vagyok, azt írtam, hogy nekem a hozzám hasonló stílusú fiúk tetszenek. De párom pl nem így néz ki, szóval az egy dolog, hogy ők jobban tetszenek, de nem minden a külső (stílus). Egyébként régebben ő is így öltözködött néha, meg volt már színes haja is, és a zenei ízlésünkben is vannak közös pontok, de mostanában borzasztó, hogy néha miket vesz fel. 😂 Ettől még szeretem.
2022. jún. 28. 07:34
17/26 A kérdező kommentje:
14-es: Nos sose szerettek még belém. Nem tudom miért.:)
15-ös: Nem így nézek ki azért! :D
16-os: Igen írtad.:) Párod hogyan néz ki btw, ha szabad tudni?:) Mik azok a "borzasztó" dolgok, amiket felvesz?! :D Örülök, ha boldogok vagytok és szereted. Én csak álmodok erről, hogy valaki szeretni fog.:)
Pl nagyon csúnya túrabakancsot (utcára, nem túrázáshoz), a fürdőgatyái is elég furák, ilyen bő melegítőt, mellényt, stb. Most hirtelen nem jut eszembe több, de amikor ruhák után nézelődünk boltban, akkor is elég fura dolgok szoktak megtetszeni neki.
2022. jún. 29. 10:06
Szemgolyó tetoválás alap és persze agypiercing. :)
2022. júl. 8. 16:09
Nem tudom, nem vagyok extrém csaj.
2022. szept. 20. 14:03
Kapcsolódó kérdések: