Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen igényei/elvárásai vannak társkeresésnél külsőleg és belsőleg egyaránt?
Mindenkinek ilyen nehézkes a társkeresés mostanában?
28 éves vagyok, 183 cm. magas, átlagos/sportos testalkat, hobbim az autózás, motorozás, és a futball. Van tetoválásom, de nincs túltolva, csak 2 darab van. Egyedül élek,mióta vége lett egy 3 éves kapcsolatomnak.
Az én női ideálom kinézetre, 160-175 cm. közti magasság, hosszú haj, hajszín szinte mindegy, legyen ápolt, és ne legyen agyon piercingezve. Belsőre pedig legyen kedves, őszinte, hűséges.
Ezek nagy elvárások szerintetek? Szerintem nem, mert mindenben csak az átlag, nincs átlag feletti igényem, de javítsatok ki, ha tévedek.
Nektek mi az ideálotok? Nektek is nehéz párt találni? Jöhet férfi, női válasz is. Köszi!:)
Külső elvárás: legyen telt. Húsos. Kövér. Duci.. csak az ilyen alkatú nők jönnek, jöttek be .
De ami fontos: az a kisugárzás. Az a belső jóság , kedvesség, báj ami egy csak egy szép , erős lelkű ember sajátja.
A diploma,anyagi háttér nem érdekel.
Ha jószívű,nem fog átvágni
Ha erős lelkű,nem fog az első útjába akadó szépfiú farkára feltekeredni :D
Legyen nálam magasabb (175cm vagyok) Duci vagy nagyon kigyúrt pasik nem jönnek be. Lehet sportos, átlagos vagy kicsit vékonyabb is. Haj és szem szín mindegy, az összhatás számít. Szeresse az állatokat, mert vannak kutyáim. Kb ennyi.
(Nő vagyok)
Külsőre:
- nálam ne legyen magasabb (180cm vagyok szóval ez talán nem olyan nagy dolog),
- ne legyen kövér, igénytelenül elhízott.
Egy kis felesleg nyugodtan lehet rajta, de ne az a gusztustalan löttyedt zsírtakaró..
Szerintem ezt igazán nem nehéz teljesíteni elvégre ha az ember nem zabálja két pofára a chipset és hasonlókat minden nap, illetve egy kicsit mozog (NEM edzőterem!), akkor nem lesz dagadt.
Továbbá:
- legyen minimálisan ápolt külsejű, ez leginkább azt jelenti, hogy ne rohadjanak a fogai.
Rengeteg olyan nőt láttam már aki amúgy kifejezetten szép, jól néz ki, de valami kritikán aluli volt a fogazata. Hogy lehet úgy élni, hogy hiányoznak darabkák az embernek a fogaiból? Vagy a fele fogsora fekete/sárga, jól láthatóan olyan mértékű lerakódás van rajtuk, hogy az már messziről is gusztustalan, nem hogy még esetleg közelebbről.
Szerintem ez rohadt igénytelenség. Nekem is alapvetően rosszak a fogaim, de próbálom folyamatosan megcsináltatni, rendben tartani őket, több 100 ezret hagytam már ott a fogorvosnál, de ezzel együtt kell élni, sajnos a rossz genetikával nem lehet mit tenni.
Belsőre:
- ne legyen egy prosztó, bunkó paraszt. Sajnos ezt is sokszor tapasztalom, hogy külsőre igencsak rendben lévő nők úgy beszélnek, olyan stílusban, hogy az ember úgy érzi mintha a cigánysor közepébe csöppent volna.
- legyen értelmes, legyen véleménye a dolgokról, mélyebb témákról is lehessen vele beszélgetni
- minimális azért legyen azonos érdeklődési körünk
- legyen hűséges, korrekt, ne csaljon meg, ne verjen át. Ha szakítani akar azt is mondja meg egyértelműen, de ne a hátam mögött szervezkedjen és ne flörtölgessen idegen pasikkal.
- ne a közösségi médián belül élje kizárólag az életét. A legjobb az lenne, ha semmilyen hasonló felületet (instagram, faceboo, tiktok stb) nem igazán használna.
Egyéb:
Az anyagi helyzet engem nem érdekel különösebben, felőlem lakhat otthon a szüleivel, lehet kollégista, lakhat albérletben akár egyedül akár lakótársakkal/rokonokkal. A lényeg, hogy ne akarjon rámtelepedni, ne várja el, hogy én tartsam el. ÉS fordítva se legyen, hogy állandóan ő fizetne mindenért, indokolatlanul drága ajándékokat venne pl. szülinapra, karácsonyra.
Igazából viszont mindegy nekem milyen igényeim vannak, mert egyetlen nőt sem érdeklek még minimális szinten sem. Mostmár évek óta nincs senkim és eljutottam arra a szintre, hogy pl. tavalyi évben konkrétan egyetlen egy lánnyal sem ismerkedtem, beszélgettem (mármint ismerkedési szándékkal), se online se offline.
Gondolom ez csak rosszabb lesz, előtte azért próbálkoztam pár nőnél és minimális sikereim voltak is, de mára ez is teljesen lehetetlennek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!