Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vállalkozó vagyok ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalkozó vagyok ha nem akarok Audival menni a randira érdemesebb egyszerűbb kocsit bérelnem?

Figyelt kérdés

Bkv nem szeretném mert lehet autóval utána elmennénk még pár helyre.

Csak nem akarom hogy elsőre azt lássa rólam hogy a pénzemmel akarom elcsábítani.

2023. jan. 21. 12:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%
Menj gyalog,teszteld csak a kiscsajt.
2023. jan. 21. 13:00
 12/25 anonim ***** válasza:
14%

10. Szándékosan értetlenkedő és kötekedő vagy.

Még egyszer mondom: Attól, hogy valaki egy jól menő sikeres vállalkozó (ami vállalkozás bármi lehet), attól még lehet diszlexiás, diszgráfiás is. Vagy csak egyszerűen nem érdekli őt a helyesírás, nem olyan iskolába járt, ahol ezt megtanulta volna rendesen, nem verték bele, sosem tartotta ezt fontosnak, stb. Ezer oka lehet.

2023. jan. 21. 13:03
 13/25 A kérdező kommentje:

Amúgy ha már sokan elkanyarodtak a kérdéstől,hiába végeztem egyetemet a helyesírás tényleg nem érdekel.

Több építőipari cégem van.

De amúgy a kérdésre válaszoljatok.

2023. jan. 21. 13:06
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
#13: és a vizsgabiztosok egyetlen írásban beadott dolgozatodnál sem szóltak, hogy héló, alapkészségekkel van baj? Ilyen szintű íráskészséggel egyáltalán hogyan juthat be bárki egyetemre???
2023. jan. 21. 13:09
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Vállalkozó vagyok Én is és audira se futja
2023. jan. 21. 13:13
 16/25 anonim ***** válasza:
8%
Bérelj egy nagyon olcsó Suzukit. Az Audinak az a veszélye, hogy ha a csaj meglátja, akkor könnyen lehet, hogy ki akar majd használni a pénzed miatt.
2023. jan. 21. 13:26
 17/25 anonim ***** válasza:
5%
14. Átkozott troll.
2023. jan. 21. 13:31
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy Audi, nem mond semmit. Egy 10 éves használt autót részletre elég sokan meg tudnak maguknak engedni.
2023. jan. 21. 13:32
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Annyira szanalmas ez mar...komolyan. ha egy lanynak igazan tetszel es nem csak az egzisztenciád, akkor eszreveszed. Kedves, szeret veled lenni, rad ir, meg akar erinteni, mindenrol csacsog, meg arrol is mit evett mert mindent meg akar oszrani veled, hianyzol beki, depis ha nem ersz ra, gondol rad, hogy mit vegyen neked mire van szukseged, apol, folyton rajtad logna...latod a szemeben. Tok mindegy hintoval is mehetsz, ha nem ilyen a csaj 3 honapnyi jaras utan, akkor mar tudod mit szeret benned...
2023. jan. 21. 13:42
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Mindig azok a hímribik féltik a pénzüket, akiknek egy forintjuk sincs:D
2023. jan. 21. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!