Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalkozó vagyok ha nem akarok Audival menni a randira érdemesebb egyszerűbb kocsit bérelnem?
Bkv nem szeretném mert lehet autóval utána elmennénk még pár helyre.
Csak nem akarom hogy elsőre azt lássa rólam hogy a pénzemmel akarom elcsábítani.
magadat tartanád hibásnak ha egy golddigger a pénzre menne?
ÉRDEKES hozzáállás
vállalkozó ---> AUDI
ez milyen szabályszerüség?
amugy meg miért nincs másik autód? Ha szervizbe kell vinni akkor mit csinálsz?
Álmodozz csak 😁
Esetleg keress gazdag nőt.
Az előző hozzászólók nem veszik komolyan a kérdést, trollkodnak, szándékosan játsszák a hülyét és értetlenkednek, nem a kérdezőnek akarnak segíteni. Nekem is van olyan gyerekkori barátom, aki havi 1 milliót keres és még épp 30 éves sincs. Neki is komoly gondja, hogy kiszűrje ismerkedéskor azokat a nőket, akik csak vagy nagyrészt a pénzére hajtanának. Attól, hogy valaki jól keres még ugyanolyan ember, nem UFO és lehetnek gondjai az életben.
A kocsi bérlés jó ötlet egyébként, igen.
7. Az előző válaszoló vagyok. Ez is mekkora baromság már! Mi köze annak, hogy valaki talált egy módszert arra, hogy jól keressen ahhoz, hogy milyen a helyesírása?!
Annyira utálom, amikor a gazdag emberekhez azt társítják, hogy ők minden másban is biztos mind supermanek, közben pedig csak találtak egy jó módot a pénzkeresésre, de attól még a legtöbb mindenben ugyanolyan átlag emberek, mint bárki más. Miért nem lehet ezt belátni?
#9: "Annyira utálom, amikor a gazdag emberekhez azt társítják, hogy ők minden másban is biztos mind supermanek,"
Aki nem félig írástudatlan, az mindjárt superman? Ez igen, jó alacsonyan van nálad a léc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!