Pécsett hova érdemesebb menni, ha harcművészetet akarok tanulni? Mecsek Harcművészeti iskola, vagy Világi Gergelyhez inkább?
Menj el mindkettőhöz és járj utána. Innen nem valószínű, hogy van bárki is, aki járt/jár valamelyikhez is.
Persze, ha van mégis valaki, akkor majd ír, de szerintem ne várd. Te magad menj és nézd meg, elvégre neked kell tetszen.
Pécsett irány Horváth László boksz edzésére! Bárki más felejtős!
Biztosan vidámság uralkodik, móka s kacagás zsivaja szűrődik ki ajtón, ablakon.
A sok egészséges harsányság végül meghozza eredményét, ifjú kezdő!
Nyilván, igazad van.
Nemehet sem túl bohókás, és elrettentő sem!
Mellesleg, ez lenne a Mecsek harcművészeti iskola???
Nyilván trollkodsz, hogy ide járj-e...ne haragudj, de szerinted az itt tanultakkal meg fogod tudni védeni magad? Ha provokatív trollkérdésnek írtad ki, akkor ha-ha-ha.
Ha valami csoda folytán mégsem trollkodnál...hallgass a 2-esre.
Nem írta a kommentelő, hogy önvédelmi célból szeretne harcművszetet választani. Ha igen, akkor felejtse el a harcművészeteket és a küzdősportokat is, hanem vegyen egy gázsprayt, aztán iratkozzon be balettozni.
Ha a sportérték miatt, az egészség megőrzése miatt és a mozgás szeretete miatt szeretne harcművészetet választani, akkor viszont a Mecsek Harcművészeti Iskolát messziről el kell kerülni. Jár Horváth László boksz edzéseire! Kemény edzések, jó közösség, oldott hangulat, szigorú közeg, magasfokú szakmai segítség.
Nem vagyok pécsi, nem ismerek ott senkit akitől kérdezhetnék olyat, hogy kit ajánlana harcművészeti oktatásra. Őket dobta elsőnek fel a Google ezért kérdeztem éppen rájuk.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!