Miért tartják néhányan a shaolin Kung Fu-t haszontalannak, gyengének?
Figyelt kérdés
Én a Chang stílust kezdtem el tanulni, és hallom néhány helyen hogy a Kung Fu nem állja meg már a helyét. Miért?2015. dec. 7. 10:11
1/5 aikiboxer válasza:
Nem érdemes azzal foglalkozni, hogy mások mit mondanak, saját magadra figyelj, hogy te hol érzed jól magad. És ahhoz, hogy ezt megtaláld, érdemes több stílust is kipróbálni. Szerintem úgy kellene, hogy mielőtt választ valaki egy stílust, mindenképpen el kellene menni előtte 4-5 helyre egy-egy hónapra, hogy a többi stílusról is szerezz benyomást.
2/5 anonim válasza:
Hol nem állja meg a helyét ? Az utcán ? Mmaban ? K1ben ?
4/5 anonim válasza:
Mert még nem picsházta ki őket egy hardcore kínai?
5/5 anonim válasza:
Né már... :D Még egy Chang-os. Mindenhol ott vagyunk. Én meg azt hittem, egyedül vagyok itt.
Az a baj, hogy az Európába áthozott kungfu nem az igazi kung fu. Sokan azt mondják, sok a vacak mester, nem sajátítod el rendesen a harcművészetet. Kínában tudsz csak rendesen harcművészetet tanulni. Plusz a kungfuhoz sok év kell, hogy rendesen elsajátítsd. Elvileg sok stílust ki kell próbálni, hogy egy kicsit tájékozottabb legyél a harcművészetek között meg ne csak azt fújd, hogy a te stílusod a legjobb. Mindegyik stílus jó, csak máshogy. Remélem, tudod, mire gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!