Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyengének számítok?

Gyengének számítok?

Figyelt kérdés
15/F 60kg+rúddal szoktam gyúrni.Elég testes vok.Csak azért kérdem,mert ilyen idős korban sokan sokkal többel szokták nyomni...És hát nem tom,h így van-e értelme...
2011. nov. 9. 22:12
 1/4 dirtboy ***** válasza:

mi akarsz lenni? miről kérdezed hogy lenne e értelme?

egyébként hogyne lenne,ebből még bármi vagy valami is de még akár akármi is lehetsz.

fiatal vagy még és szerintem nem rossz egyáltalán,rajtad múlik a többi.

korai lenne úgy feladni hogy még bele sem vágtál.

2011. nov. 9. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Tökmindegy ki mennyivel nyom, meg hogy gyengének számítasz-e.. ha most valaki aztmondja hogy szar vagy, és emiatt szerinted nem lesz értelme, akkor inkább már most hagyd abba.

Eddz szépen mindenre, múld felül önmagad, aztán majd jó lesz.

2011. nov. 9. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
nálam teljesen biztos hogy gyengébb vagy, viszont én nem biztos hogy utánad tudnám csinálni a 60kg + rúddal való "gyúrást" edzést. most akkor te is kicsit isten vagy? :)
2011. nov. 10. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze,hogy van értelme! Ez olyan dolog,hogy te 60+rúddal nyomsz, a Kis Pista melletted 80-nal,a Lakatos Armandó meg 100-al.mindenkinél van erősebb,és gyengébb is.a testépítésnek nem az a lényege,hogy másokhoz hasonlítgasd magad,és nem attól leszel f..sza,hogy nagy súlyokat tudsz kinyomni.az a lényeg,hogy csináld,legyél kitartó,táplálkozz rendesen,pihenj eleget,edzz mindenre.úgysem tudsz erősebb lenni mint amilyen,vagy(pillanatnyilag)tehát minek agonizálsz ezen? majd növekedni fog az erőd,de ha nem az se baj.és 15 évesen szerintem egyáltalán nem rossz a 60+rúd.
2011. nov. 10. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!