Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elkezdjek karatézni?

Elkezdjek karatézni?

Figyelt kérdés
Mivel a suliban sport igazolással nem kell 0. órára bejárnom tesizni valamit el szeretnék kezdeni sportolni a nyáron. Korábban több mindent is sportoltam már de semmi harcművészet félét. Egyáltalán van értelme 15 évesen elkezdeni vagy már késő? Esetleg személyes tapasztalatokat meg más sportok ajánlását is szívesen fogadnám!

2018. júl. 5. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hogy van értelme.Az a jó ebben a sportban, hogyha felnőttként kezded is mehetsz versenyezni. Nagyon motiváló, hogy vannak övvizsgák, és így szemléletesebben is látod, hogy hol tartassz az úton. Szerintem nincs semmi vesztenivalód, próbáld csak ki magad. Én most kedztem el újra járni egy fél éve ashiharázni, és nagyon nem bántam meg:D Nézz egy pár videót neten, hogy eldöntsd, neked melyik stílus a legszimpatikusabb. Emellett még kenuzok is 5 éve, és bár nem versenyszerűen, de én imádom:)
2018. júl. 5. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha este tízkor kezdődik az edzés, az szerintem sajnos elég késő. De biztos tartanak korábban is.
2018. júl. 5. 08:41
 3/11 anonim ***** válasza:
19 évesen kezdtem taekwondozni. Évek múltán már igazán hálás gondolat volt.
2018. júl. 5. 09:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Karate fajtája válogatja . Az 5 fő rendszer közül egyedül a goju ryu-t merném javasolni . De az említett ashihara vagy a shidokan is kitűnő karate stílus . Csak az " üres kéz " érdekel vagy más is szóba jöhet ?
2018. júl. 5. 10:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Nyugodtan ajánlj akár más sportokat is kedves utolsó válaszoló.
2018. júl. 5. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Box , kickbox ,thai box , savate

, judo , xing yi , bagua , choy lay fut , hung gar , saját súlyos edzés , escrima , birkózás , kondi , úszás , kézilabda , kosár , street workout ,bringa ,labdajátékok...

2018. júl. 5. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Illetve még itf taekwondo ami nem elvetendő ötlet , hapkido , brazil jitsu , defendo de csakis az autentikus .
2018. júl. 5. 13:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Azta köszi szépen!
2018. júl. 5. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha az önvédelmi tudás másodlagos számodra és érdekel a keleti kultúra, akkor csináld.
2018. júl. 5. 16:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Jövőre kínait fogok tanulni ezért is jutott eszembe :D
2018. júl. 7. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!