Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért kerülik a pszichés beteg nőket?
16.
Azért ez inkább csak egy szűk pszichopata réteg sajátja, a többiekre nem vonatkozik.
Én nekem nincsenek hegek a kezemen, mégis hűséges vagyok... 😅 Hogy lehet igy általánosítani? Szerintem meg pont hogy nem a mentális betegek a hűségesebbek mert azoknak egyszer elkattan az agyuk, aztán azt csinálnak amit akarnak bele sem gondolnak tetteik következményében sokszor ..
Én nőként sem szeretem az ilyen nőket. Volt már hogy végignéztem ahogy a bipoláris személyiségzavaros ismerősöm csábítgatja a pasikat, utána meg otthagyja őket. Undorító
Hova tűnt a neved Edricus? :(
Te egy legendának számítottál itt a GyK-n, erre leszeded a neved te is, mint más legendák, mint Kispisti, White Metamorphosis, Incel Vince, meg akiket még kihagytam. Kár, hogy nem látom többet a neved pajti 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!